Πανελλαδική συγκέντρωση τουριστικών λεωφορείων – Στάθμευσαν επί της Συγγρού

Διαβάζεται σε 1'
Τουριστικά λεωφορεία
Τουριστικά λεωφορεία GLOMEX/ΕΡΤ

Συγκέντρωση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πραγματοποιούν οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων. Τα αιτήματά τους.

Σε πανελλαδική κινητοποίηση βρίσκονται οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, ζητώντας από την κυβέρνηση μόνιμη εξίσωση των τελών κυκλοφορίας που πληρώνουν με ό,τι ισχύει για τους άλλους συγκοινωνιακούς φορείς.

Συγκέντρωση πραγματοποιείται στην Αθήνα, καθώς οι οδηγοί, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, σήκωσαν ήδη χειρόφρενο και στάθμευσαν επί της Λεωφόρου Συγγρού.

Η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουρισμού και ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων ζητάει συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη με αίτημα επί της ουσίας να μειωθούν στα μισά τα τέλη.

Δυσβάσταχτο κρίνουν το ποσό των 595 ευρώ για τέλη κυκλοφορίας, ζητώντας «να μην υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός με τους υπόλοιπους συγκοινωνιακούς φορείς».

Στη Θεσσαλονίκη οι συγκεντρώσεις των τουριστικών λεωφορείων θα είναι δύο, μία στα ανατολικά και μία στα δυτικά της πόλης.

Τουλάχιστον 200 τουριστικά λεωφορεία, συγκεντρώθηκαν από τις 9 το πρωί σε δύο σημεία, στα ανατολικά, επί της Λεωφόρου Κων. Καραμανλή, στο ύψος του Γ.Ν. «Ιπποκράτειο» με κατεύθυνση προς Χαλκιδική και στα δυτικά στο εμπορικό κέντρο «One Salonica» με κατεύθυνση προς την είσοδο της πόλης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα