Πάτερ Αντώνιος: Απολογείται για κακουργηματική κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια

Πάτερ Αντώνιος: Απολογείται για κακουργηματική κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια
Πάτερ Αντώνιος ΗΛΙΑΣ ΜΑΚΟΣ/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος δύο νεαρών αγοριών φιλοξενούμενων σε δομές  της Κιβωτού του Κόσμου απολογείται ο Πάτερ Αντώνιος.

Ενώπιον της 22ης Τακτικής Ανακρίτριας έχει ξεκινήσει να απολογείται ο πατέρας Αντώνιος για την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος δύο νεαρών αγοριών, φιλοξενούμενων σε δομές της Κιβωτού του Κόσμου.

Η κατηγορία σε βάρος του μέχρι πρότινος επικεφαλής του ΜΚΟ απαγγέλθηκε μετά από μεγάλη έρευνας της Εισαγγελίας Ανηλίκων με αφορμή όσα κατήγγειλαν παιδιά που έχουν φιλοξενηθεί στην Κιβωτό.

Ο πατέρας Αντώνιος καλείται να αντικρούσει όσα ισχυρίζονται σε βάρος του ένας 19χρονος και ένα 15χρονο αγόρι, με βάση τις καταγγελίες των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατά συρροή . Για το αδίκημα ο ιδρυτής του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού είχε κληθεί , στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος και μέσω υπομνήματος που παρέδωσε είχε αρνηθεί όσα έχουν καταθέσει εναντίον του τα δύο αγόρια σχετικά με απρεπείς πράξεις.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο η όλη υπόθεση αφορά «κραυγαλέες αναλήθειες, φήμες, διαδόσεις, ψευδή και κατασκευασμένα δημοσιεύματα, με τη σύμπραξη καλοθελητών, που εποφθαλμιούν το έργο της Κιβωτού».

Ο πατέρας Αντώνιος και πρώην συνεργάτες του στην Κιβωτό του Κόσμου κατηγορούνται σε άλλη δικογραφία που σχημάτισε η Εισαγγελία Ανηλίκων και για κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος για σωματικές κακοποιήσεις ανηλίκων σε δομές του ΜΚΟ και η δίκη τους αναμένεται να προσδιοριστεί το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα