Πάτρα: Τον ξυλοκόπησαν έξω από το ΕΠΑΛ και έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του

Διαβάζεται σε 1'
Βία ανηλίκων
Istock

Σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα έξω από το ΕΠΑΛ Πάτρας την Πέμπτη το πρωί με θύμα έναν 19χρονο μαθητή.

Οι τρεις τον περικύκλωσαν και τον ξυλοκόπησαν έξω από το ΕΠΑΛ της Πάτρας. Ο τέταρτος πήγε όπως δείχνουν τα στοιχεία έξω από το σπίτι του και έγραψε χυδαία, ρατσιστικά συνθήματα εναντίον του.

Eτσι έλαβε χώρα, όπως αναφέρει το thebest, η επίθεση σε 19χρονο μαθητή.

Η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σοβαρή από την αστυνομία, που θεωρεί θέμα χρόνου τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης παραμένει ανάστατη.

Η επίθεση έξω από ΕΠΑΛ της Πάτρας σημειώθηκε το µεσηµέρι της Πέμπτης 21 Μαρτίου. Σύµφωνα µε πληροφορίες, τρεις νεαροί είχαν στήσει καρτέρι στον 19χρονο µαθητή λίγο µετά τις 11:30 το πρωί.

Οι δράστες ον προσέγγισαν, τον γρονθοκόπησαν, τον εξύβρισαν και τον απείλησαν. Μάλιστα, ένας άλλος νεαρός πήγε στο σπίτι του θύµατος και έγραψε ρατσιστικά και υβριστικά συνθήµατα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η λεκτική επίθεση αφορούσε τόσο την πολιτική ιδεολογία του θύματος όσο και τις αθλητικές του προτιμήσεις.

Ττο περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών από τον παθόντα και αναζητούνται για να συλληφθούν οι τέσσερις δράστες, ενώ ο νεαρός που δέχθηκε την επίθεση βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα