Πέθανε η 16χρονη που έπεσε θύμα εμπόρων ναρκωτικών στον Βύρωνα

Διαβάζεται σε 2'
Πέθανε η 16χρονη που έπεσε θύμα εμπόρων ναρκωτικών στον Βύρωνα
INTIME

Την τελευταία της πνοή άφησε την Τετάρτη στον “Ερυθρό Σταυρό” η 16χρονη που είχε πέσει θύμα εμπόρων ναρκωτικών στον Βύρωνα.

Τη χειρότερη δυνατή κατάληξη είχε η υπόθεση της 16χρονης στην οποία είχε δοθεί κοκτέιλ ναρκωτικών από εμπόρους στο Βύρωνα.

Η κοπέλα άφησε την Τετάρτη την τελευταία της πνοή στον “Ερυθρό Σταυρό” αφού η υγεία της ήταν ιδιαίτερα κλονισμένη.

Από τις 18 Νοεμβρίου η 16χρονη νοσηλευόταν στον “Ερυθρό Σταυρό” ενώ βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Η 16χρονη μαζί με μία φίλη της βρέθηκαν στο σπίτι 17χρονου στον Βύρωνα, όπου της προσφέρθηκε κάνναβη, καθώς και άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως το λεγόμενο “σίσα” γνωστό και ως “η κόκα των φτωχών”. Το επόμενο πρωί η φίλη του κοριτσιού, όταν ξύπνησε στο ίδιο σπίτι, διαπίστωσε πως η 16χρονη δεν είχε τις αισθήσεις της και κάλεσε ασθενοφόρο.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση η αστυνομία προχώρησε σε 6 συλλήψεις μεταξύ των οποίων δύο ανηλίκων για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών.

Τα μέλη της σπείρας οδηγούσαν τα θύματά τους σε ένα σπίτι στον Βύρωνα, ενώ τα ναρκωτικά βρίσκονταν αποθηκευμένα σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN τις προηγούμενες ημέρς, τα στοιχεία που προκύπτουν από τη δικογραφία της υπόθεσης είναι συγκλονιστικά.

Την πίεζαν αφόρητα

Όπως αναφέρεται, η μητέρα του κοριτσιού φέρεται να αποκάλυψε πως η 16χρονη δεχόταν ψυχολογική πίεση και όταν την έψαχνε και την έπαιρνε τηλέφωνο, σήκωναν το τηλέφωνο οι έμποροι ναρκωτικών και δεν την άφηναν να της μιλήσει.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται επίσης καταθέσεις και των υπολοίπων παιδιών της παρέας της 16χρονης, που περιγράφουν πώς την βρήκαν σε κωματώδη κατάσταση και πώς άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα μεταξύ τους για την κατάσταση που είναι και τι πρέπει να κάνουν.

Ένα από τα παιδιά περιέγραψε πώς γινόταν η προμήθεια των ναρκωτικών και πώς όταν ειδοποίησαν κάποιον από τους μεγαλύτερους για το τι είχε συμβεί, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ρωτήσει εάν υπάρχουν και άλλες ποσότητες ναρκωτικών μέσα στο σπίτι και πώς πρέπει να τις κρύψουν.

Τέλος, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στη δικογραφία αναφέρεται πως όταν οι έμποροι ήθελαν να κάνουν κάποια δοκιμή για ναρκωτικά, φέρεται να χρησιμοποιούσαν το ανήλικο κορίτσι ως “πειραματόζωο”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα