Πιερία: Νεκροί οι δύο επιβαίνοντες από την πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους
Διαβάζεται σε 1'
Το μονοκινητήριο αεροσκάφος έπεσε στην Πιερία και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των δύο επιβαινόντων.
- 18 Οκτωβρίου 2026 15:56
Νεκροί είναι οι δύο επιβαίνοντες του μονοκινητήριου αεροσκάφους που έπεσε το μεσημέρι της Κυριακής (18/10) στην Τοπική Κοινότητα Κονταριώτισσας στην Πιερία.
Πρόκειται για δύο άνδρες, 41 και 58 ετών, οι οποίοι ανασύρθηκαν από την πυροσβεστική χωρίς τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί από διερχόμενο πολίτη στις 13.40 ότι είδε ένα αεροπλάνο να πέφτει. Δυνάμεις της Αστυνομίας, μαζί με δυνάμεις της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο. Το αεροσκάφος εντοπίστηκε μέσα σε κοίτη ποταμού, χωρίς νερό, κοντά στον αεροδιάδρομο της Αερολέσχης Πιερίας.
Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα.