Πήλιο: 64χρονος καταδικάστηκε για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος της συζύγου του

Πήλιο: 64χρονος καταδικάστηκε για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος της συζύγου του
Αστυνομία EUROKINISSI

Ένας 64χρονος τραυμάτισε στο πρόσωπο την σύζυγό του, όταν της πέταξε πιάτο, επειδή άλλαξε το ραντεβού του στον γιατρό. Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή.

Σε εφέσιμη ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά αδύναμου προσώπου καταδικάστηκε χθες, Παρασκευή (19/08), από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ένας 64χρονος από το Πήλιο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 64χρονος μηνύθηκε από τη συνομήλικη σύζυγό του, καθώς, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τραυμάτισε στο πρόσωπο τη γυναίκα του, όταν εκσφενδόνισε εναντίον της πιάτο, εκνευρισμένος, γιατί άλλαξε το ραντεβού του με γιατρό χωρίς να τον ρωτήσει.

Η γυναίκα μετέβη στο Κέντρο Υγείας για ράμματα στη μύτη, εκεί κλήθηκε και η αστυνομία και προχώρησε στην υποβολή μήνυσης για να ακολουθήσει αμέσως μετά, η σύλληψη του 64χρονου.

Η σύζυγος πάντως, δήλωσε στο Δικαστήριο πως δεν επιθυμεί πλέον την ποινική του δίωξη γιατί – όπως είπε – ήταν η πρώτη φορά στα 40 χρόνια κοινού βίου, που αντιμετώπισε αυτή την συμπεριφορά.

Ο ίδιος δήλωσε πως ήθελε να πετάξει το πιάτο στην πόρτα και όχι στη γυναίκα του, ενώ δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα