Πήλιο: Μυστήριο με τον θάνατο τουρίστριας – Εντοπίστηκε σφαίρα στην πλάτη της

Πήλιο: Μυστήριο με τον θάνατο τουρίστριας – Εντοπίστηκε σφαίρα στην πλάτη της
Παραλία στο Πήλιο Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου μίας 58χρονης τουρίστριας στο Νότιο Πήλιο, καθώς το πόρισμα από την ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι δέχτηκε σφαίρα στην πλάτη. Αναζητείται ο δράστης ενώ προσήχθη ο σύζυγός της.

Ανησυχία έχει προκαλέσει η ιατροδικαστική εξέταση μίας 58χρονης τουρίστριας από τη Γερμανία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στις 22 Ιουλίου, στην παραλία Μηλίνας στο Νότιο Πήλιο, όπου παραθέριζε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το τοπικό μέσο ΤheΝewspaper.gr, οι Αρχές είχαν αποδώσει αρχικά τον θάνατό της σε παθολογικά αίτια ενώ είχε διαταχθεί και η διενέργειας νεκροψίας-νεκροτομής. Λόγω φόρτου εργασίας, το πόρισμα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου, και έδειξε ότι η γυναίκα είχε δεχτεί σφαίρα 22mm από πιστόλι μικρού διαμετρήματος στην πλάτη.

Συγκεκριμένα, “σε διαμπερές τραύμα που προκλήθηκε από βλήμα περίστροφου στην θωρακική χώρα, προκαλώντας ζημιά στην καρδιά και στους πνεύμονες“, αποδίδει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λάρισας το θάνατο της 58χρονης.

Άφαντος παραμένει ο δράστης

Αμέσως μετά την έκδοση του πορίσματος, ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος παραμένει άγνωστος.

Σύμφωνα με το Magnesianews.gr, στο πλαίσιο των ερευνών, νωρίς το πρωί της Τρίτης (1/8) έγιναν συντονισμένες έρευνες της Αστυνομίας σε σπίτια, κτηνοτροφικές μονάδες και ένα σκάφος σε περιοχή του Ν. Πηλίου, μήπως εντοπιστεί περίστροφο διαμέτρου 22 mm, για να εξεταστεί και να διαπιστωθεί αν ήταν το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε η γυναίκα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις έρευνες δεν εντοπίστηκε το όπλο που αναζητούνταν, ωστόσο έγινε μια σύλληψη για παράνομη οπλοκατοχή (κατοχή κυνηγετικού όπλου η άδεια του οποίου είχε λήξει) και για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσήχθη ο σύζυγος της 58χρονης γυναίκας, ο οποίος ανακρίνεται.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Βόλου, η γυναίκα ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν ο άνδρας της δηλώσει τον θάνατό της.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα