Πυροβολισμοί στη Λ. Συγγρού: Εξετάζεται ακόμη και η εμπλοκή κυκλωμάτων μαστροπείας

Πυροβολισμοί στη Λ. Συγγρού: Εξετάζεται ακόμη και η εμπλοκή κυκλωμάτων μαστροπείας
Όχημα της ΕΛΑΣ στη λεωφόρο Συγγρού (Αρχείο) Eurokinissi

Οδηγός ταξί τραυματίστηκε στο πόδι όταν άγνωστος τον πυροβόλησε έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λ. Συγγρού. Ο ίδιος θεωρεί ότι μπορεί να ήταν λάθος στόχος. Από την Αστυνομία ερευνούν και την πιθανότητα εμπλοκής κυκλώματος μαστροπείας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για να διαπιστωθούν οι λόγοι που οδήγησαν σε αιματηρή επίθεση από έναν άγνωστο άντρα που επέβαινε σε μηχανή, σε βάρος ενός 29χρονου οδηγού ταξί, επί της Λ. Συγγρού, στο ύψος της Νέας Σμύρνης.

Ο δράστης για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, πυροβόλησε στα πόδια και τραυμάτισε ελαφρά τον αυτοκινητιστή στον αστράγαλο και στην μηρό και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών που ανέλαβαν την υπόθεση, ισχυρίστηκε πως δεν έχει προηγούμενα με κανέναν, πως επιλέγει την συγκεκριμένη πιάτσα για να παίρνει πελάτες που βγαίνουν από το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο και εικάζει ότι μπορεί να ήταν λάθος στόχος.

Ωστόσο, από την έρευνα της Ασφάλειας εξετάζεται μεταξύ άλλων η πιθανότητα εμπλοκής κυκλώματος μαστροπείας. Από την Αστυνομία ερευνούν την πιθανότητα να χρησιμοποιούνται ταξί για την μεταφορά γυναικών από το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο σε πελάτες και ίσως η επίθεση να ήταν για να στείλει το μήνυμά του κάποιο αντίπαλο κύκλωμα.

Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση μέχρι να διαπιστωθούν τα κίνητρα της επίθεσης και να φτάσουν έτσι και στα ίχνη του δράστη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα