Ραφήνα: Αυτό ειναι το τζιπ του 38χρονου που άρπαξε τη 15χρονη

Διαβάζεται σε 1'
Ραφήνα: Αυτό ειναι το τζιπ του 38χρονου που άρπαξε τη 15χρονη
news247

Δείτε φωτογραφίες από το όχημα που χρησιμοποίησε ο 38χρονος Ελληνας για να ασελγήσει σε βάρος 15χρονης κοπέλας στη Ραφήνα.

Το NEWS 24/7 φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το όχημα που χρηιμοποίησε ο συλληφθείς στη Ραφήνα για ασέλγεια σε 15χρονο κορίτσι.

Οπως μπορείτε να δείτε είναι όχημα σκούρο, τύπου SUV.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 38χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για αρπαγή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης στη Ραφήνα συνελήφθη την Πέμπτη.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Πέμπτης, ο κατηγορούμενος προσέγγισε την ανήλικη με το όχημα του, στο οποίο την επιβίβασε με τη χρήση βίας. Κατά τη διαδρομή ο κατηγορούμενος επέδειξε τα γεννητικά του όργανα στην ανήλικη, η οποία ωστόσο κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να αποβιβαστεί από το όχημα, καλώντας σε βοήθεια.

Άμεσα από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου συστήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα και έπειτα από επισταμένες έρευνες και από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο, ο οποίος και αναγνωρίστηκε από την ανήλικη ως δράστης της εγκληματικής πράξης και συνελήφθη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα