Ρέθυμνο: Τραυματίστηκαν Ισραηλινοί τουρίστες στην προσπάθειά τους να ανάψουν σόμπα

Διαβάζεται σε 1'
Ρέθυμνο
Ρέθυμνο iStock

Με εγκαύματα από εύφλεκτο υγρό μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου δύο άνδρες και ένα πεντάχρονο παιδί.

Με εγκαύματα σε χέρια και πρόσωπο, μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και στο νοσοκομείο Ρεθύμνου τρία άτομα Ισραηλινής καταγωγής, τουρίστες που διέμεναν σε συγκρότημα βιλών στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα αργά χθες το βράδυ, σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ ΜΠΕ, δύο άνδρες ηλικίας 38 ετών προσπάθησαν να ανάψουν με εύφλεκτο υλικό σόμπα εξωτερικού χώρου στο τουριστικό κατάλυμα όπου διαμένουν, στο Μπαλί Μυλοποτάμου Ρεθύμνου. Το υγρό, από λάθος χειρισμό αναφλέγει με αποτέλεσμα να προκληθούν εγκαύματα σε πρόσωπο και χέρια των δύο ανδρών και τον γιο του ενός, ηλικίας 5 ετών. Άμεσα κατέφτασαν ένα πυροσβεστικό όχημα από τον σταθμό Περάματος, η ΕΛΑΣ και το ΕΚΑΒ.

Ο πατέρας με το παιδί μεταφέρθηκαν στο Ηράκλειο στο ΠΑΓΝΗ, ενώ ο τρίτος στο Ρέθυμνο στο Νομαρχιακό νοσοκομείο. Ο πεντάχρονος νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική.

Η κατάσταση της υγείας τους, σύμφωνα με τα στοιχεία, δεν εμπνέει ανησυχία παρά το υψηλό θερμικό φορτίο που δέχτηκαν και τα εγκαύματα που τους προκλήθηκαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα