Revenge porn: 20χρονη δέχεται απειλές από 28χρονο εδώ και 6 χρόνια – Όσα καταγγέλλει

Διαβάζεται σε 3'
Εκδικητική πορνογραφία
Εκδικητική πορνογραφία iStock

Μία 20χρονη γυναίκα δέχεται καθημερινές απειλές τα τελευταία 6 χρόνια από 28χρονο, ο οποίος μάλιστα διακινεί και ημίγυμνες φωτογραφίες της στα social media. Όσα αναφέρει.

Την επίμονη παρενόχλησή της, από την ηλικία των 14 ετών, αλλά και τη διακίνηση ημίγυμνων φωτογραφιών, από έναν 28χρονο, κατήγγειλε μία 20χρονη γυναίκα.

“Είμαστε από το ίδιο χωριό, γνωριζόμαστε από μωρά, κάναμε παρέα στην πλατεία του χωριού αλλά δεν ήθελε μόνο την παρέα μου. Ήθελε κάτι περισσότερο από εμένα που δεν μπορούσα να του το δώσω”, ανέφερε αρχικά μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, Live News, η νεαρή κοπέλα.

“Εγώ δεν το ήθελα, ήμουν 14 ετών. Παιδάκι. Του είπα ότι δε θέλω κάτι παραπάνω, ότι είμαι μικρή. Αυτός όμως δεν το δέχθηκε ποτέ. Μου είπε ότι ‘εφόσον δεν είσαι μαζί μου δε θα είσαι ποτέ με κανέναν άλλον’, συμπλήρωσε.

Όπως αποκάλυψε ο 28χρονος την απειλούσε λέγοντάς της “θα σε καταστρέψω, θα σε σκοτώσω, θα σε ξεφτιλίσω, θα σε κάνω να αυτοκτονήσεις” ενώ στη συνέχεια φέρεται να άνοιξε ψεύτικα προφίλ στα social media και να διακινούσε ημίγυμνες φωτογραφίες της στο διαδίκτυο, τις οποίες είχε καταφέρει να αποσπάσει μέσω των παραπάνω απειλών.

“Άρχισε με τις απειλές, με τα μηνύματα, άρχισε να ανοίγει προφίλ με το όνομά μου. Αν δεν τις στείλεις, μου λέει, θα σε βιάσωτόνισε η καταγγέλλουσα.

“Ήθελα να πεθάνω. Έχω να βγω από το σπίτι μόνη μου έξι ολόκληρα χρόνια. Φοβάμαι να βγω από το σπίτι. Όλα αυτά γιατί δε δέχθηκα ποτέ να είμαι μαζί του”, συνέχισε.

“Ο 22χρονος συνεχίζει να την απειλεί” αναφέρει ο δικηγόρος της 20χρονης

Οι καθημερινές πιέσεις που δεχόταν από τον 28χρονο την οδήγησαν να μιλήσει στους γονείς της και στη συνέχεια να απευθυνθούν μαζί στην Αστυνομία.

Όπως, όμως, αναφέρει ο δικηγόρος της, Γιάννης Αργυρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή Live News, ο 28χρονος “έχει καταδικαστεί ήδη ουσιαστικά πρωτόδικα σε τέσσερις υποθέσεις“.

“Έχει ήδη πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Υπάρχουν 3 πρωτόδικες αποφάσεις, συνολικά μιλάμε για ποινές άνω των 7 ετών οι οποίες έχουν ανασταλεί μέχρι ένα σημείο υπό όρους οι οποίοι παραβιάζονται. Τα γρανάζια της Δικαιοσύνης και του Δημοσίου καθυστερούν σε βαθμό τραγικό. Έπεσα από τα σύννεφα όταν μπήκα στην υπόθεση και ενημέρωσα τις δικαστικές αρχές ότι υπάρχουν όροι που παραβιάζονται και με κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό. Τον έχουν ξανασυλλάβει, τον έχουν δικάσει και τον έχουν αφήσει ελεύθερο”, εξήγησε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 20χρονης, ο δράστης συνεχίζει να την απειλεί μέχρι και σήμερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα