Ρούλα Πισπιρίγκου: Συνεχίζεται η απολογία της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Διαβάζεται σε 1'
Ρούλα Πισπιρίγκου: Συνεχίζεται η απολογία της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Ρούλα Πισπιρίγκου INTIME NEWS

Μετά από 1,5 μήνα διακοπής συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, με την απολογία της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών συνεχίζεται σήμερα, Δευτέρα (08/01) η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η ακροαματική διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει εκ νέου με τη συνέχεια της απολογίας της κατηγορούμενης για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, ύστερα από διακοπή λόγω αποχής των δικηγόρων που αντιδρούν στο νέο φορολογικό νόμο.

Στη δικαστική αίθουσα αναμένεται να βρεθεί και ο εν διαστάσει σύζυγος της και πατέρας του παιδιού, καθώς και οι συγγενείς της.

Σημειώνεται ότι στα τέλη του μήνα πρόκειται να συνεδριάσει το δεύτερο δικαστήριο που καλείται να εξετάσει τα αίτια θανάτου των δυο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, Ίριδας και Μαλένας. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έχει συνεδριάσει μία φορά και μετά την κλήρωση των ενόρκων προχώρησε σε διακοπή για νέα ημερομηνία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα