Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 10 Νοεμβρίου θα καθίσει στο εδώλιο για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 10 Νοεμβρίου θα καθίσει στο εδώλιο για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας
Ρούλα Πισπιρίγκου INTIME NEWS

Τα δύο παιδιά είχαν ασφυκτικό μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια της ίδιας της μητέρας τους, σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση για παραπομπή της Ρ. Πισπιρίγκου σε δίκη.

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί να λογοδοτήσει δημόσια για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών της.

Η δεύτερη δίκη για την μητέρα που κατηγορείται ότι σκότωσε και τα τρία παιδιά της, προσδιορίστηκε για τις 10 Νοεμβρίου, οπότε η 35χρονη θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας .

Η 35χρονη που δικάζεται ήδη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, τον τελευταίο σύμφωνα με τις αρχές στην δολοφονική πορεία της Ρούλας Πισπιρίγκου, το Νοέμβριο θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους δικαστές που θα κρίνουν τους άλλους δύο θανάτους που προηγήθηκαν στην οικογένεια Δασκαλάκη. Αυτόν της Μαλένας, τον Απρίλιο του 2019 μέσα στο “Αγλαϊα Κυριακού” όπου το 3,6 μηνών κοριτσάκι νοσηλευόταν μετά από επιτυχημένη θεραπεία λεμφαδενίτιδας και στη συνέχεια τον θάνατο της μόλις 6 μηνών Ίριδας,τον Μάρτιο του 2021 στην κούνια που κοιμόταν.

Σύμφωνα με την κατηγορία και τα δύο παιδιά είχαν ασφυκτικό μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια της ίδιας της μητέρας τους , όπως ανέφερε στην 56 σελίδων πρόταση του για την παραπομπή της Πισπιρίγκου ο αρμόδιος Εισαγγελέας Νίκος Πασχάλης.

Στο βούλευμα που εκδόθηκε για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας , οι δικαστές υιοθέτησαν πλήρως την πρόταση του κ. Πασχάλη ο οποίος, επικαλούμενος τόσο τους ιατροδικαστές Νίκο Καρακούκη και Νίκο Καλόγρηα που έκαναν ενδελεχή έλεγχο με εντολή της Εισαγγελίας, αλλά και σωρεία καταθέσεων, έκρινε ότι τα δύο κοριτσάκια στερήθηκαν το οξυγόνο και οδηγήθηκαν σε μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια της μητέρας τους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα