Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός του λεωφορείου που έλυνε σταυρόλεξο εν κινήσει

Διαβάζεται σε 2'
Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός του λεωφορείου που έλυνε σταυρόλεξο εν κινήσει
GLOMEX

Σε διαθεσιμότητα έχει τεθεί ο οδηγός αστικού λεωφορείου στην Κηφισιά, ο οποίος κατεγράφη σε βίντεο να λύνει σταυρόλεξο ενώ παράλληλα βρισκόταν στο τιμόνι.

Σε εξέλιξη είναι ο πειθαρχικός έλεγχος σε βάρος του οδηγού αστικού λεωφορείου στην Κηφισιά, ο οποίος κατεγράφη από κάμερα επιβάτη να λύνει ανενόχλητος σταυρόλεξο, ενώ βρισκόταν στο τιμόνι, με επιβάτες μέσα στο όχημα!

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία γίνεται γνωστό πως ο οδηγός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την Πέμπτη (11/01) μέχρι να ολοκληρωθεί ο πειθαρχικός έλεγχος, ενώ τονίζεται πως “η ασφάλεια στις μεταφορές αποτελεί βασικό και αδιαπραγμάτευτο στοιχείο των μεταφορών”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών:

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, κατόπιν ενημέρωσης από την ΟΣΥ Α.Ε., όσον αφορά το περιστατικό με οδηγό, ο οποίος εμφανίζεται να σημειώνει ενώ οδηγεί, επισημαίνει τα εξής:

Ο εν λόγω οδηγός, που εκτελούσε το δρομολόγιο της Γραμμής 523 (Αδάμες – Κηφισιά), εντοπίστηκε από την πρώτη στιγμή και έλαβε κλήση για Πειθαρχικό έλεγχο.

Μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ήδη από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, ο οδηγός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Η ασφάλεια στις μεταφορές αποτελεί βασικό και αδιαπραγμάτευτο στοιχείο των μεταφορών. Τόσο η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών όσο και η Διοίκηση της Ο.Σ.Υ. θα είναι άτεγκτες σε τέτοιου είδους περιστατικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα