Αντιτρομοκρατική: Επιχείρηση σε Αθήνα και φυλακές – 8 προσαγωγές

Διαβάζεται σε 1'
Αστυνομική επιχείρηση
Αστυνομική επιχείρηση George Vitsaras / SOOC

Οκτώ άτομα προσήχθησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα και δύο σωφρονιστικά καταστήματα. Τι ερευνούν οι Αρχές.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (27/2) μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα και σε δύο σωφρονιστικά καταστήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 8 άτομα έχουν προσαχθεί. Φέρονται να σχετίζονται με τη βομβιστική επίθεση σε τράπεζα επί της οδού Τριών Ιεραρχών στα Πετράλωνα, στις 25 Ιανουαρίου.

Σημειώνεται ότι την ευθύνη για την εν λόγω επίθεση είχε αναλάβει η οργάνωση “Σύμπραξη Εκδίκησης”. Η ίδια οργάνωση έχει αναλάβει επίσης την ευθύνη για την έκρηξη σε σωφρονιστικό κατάστημα στο Χαϊδάρι στις 15 Ιουλίου του 2023 και για την επίθεση στο σπίτι-γραφείο της εταιρείας ERGOMAR του γνωστού επιχειρηματία Δημήτρη Μαρινέλη στην Κηφισιά στις 16 Νοεμβρίου του 2023.

Από την Αντιτρομοκρατική βρίσκονται σε εξέλιξη δέκα κατ’ οίκον έρευνες για την κατάσχεση πειστηρίων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν βρίσκονται πίσω και από άλλες επιθέσεις σε βάρος δικαστικών όπως η πρόσφατη επιστολή-βόμβα στο Εφετείο της Θεσσαλονίκης.

Αναμένεται να ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα