Serial killer Κύπρου: Σε παιδί ανήκει η σορός που ανασύρθηκε από την κόκκινη λίμνη

Serial killer Κύπρου: Σε παιδί ανήκει η σορός που ανασύρθηκε από την κόκκινη λίμνη
Κόκκινη Λίμνη - Κύπρος Sigmalive.com

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη ανασύρθηκε μέσα σε βαλίτσα το μεσημέρι της Κυριακής από την Κόκκινη Λίμνη. Το πτώμα φέρεται να ανήκει στο 8χρονο κοριτσάκι Elena-Natalia Bunea, κόρη της Livia Florentina Bunea από τη Ρουμανία.

Πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση εντοπίστηκε μέσα στη βαλίτσα, η οποία ανασύρθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Κόκκινη Λίμνη, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ, το πτώμα φέρεται να ανήκει στο 8χρονο κοριτσάκι Elena-Natalia Bunea, το οποίο είχε εξαφανιστεί μαζί με τη μητέρα του Livia Florentina Bunea και ο 35χρονος καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνος ομολόγησε ότι σκότωσε.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε ντυμένο μέσα στην ταξιδιωτική βαλίτσα.

Η σορός μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στο νεκροτομείο, ενώ επιτόπια αυτοψία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Στο νερό της Κόκκινης Λίμνης καταδύθηκε το μεσημέρι της Κυριακής δύτης, ο οποίος υπό την καθοδήγηση των χειριστών του Sonar από τη στεριά, κατευθύνθηκε σε ένα από τα σηματοδοτημένα σημεία γύρω από το οποίο κατέγραφε δεδομένα η ρομποτική κάμερα.

Η κατάδυση του δύτη είχε ως αποτέλεσμα την ανάσυρση ενός νέου ευρήματος από την Κόκκινη Λίμνη, το οποίο και δόθηκε για εξέταση. Ο δύτης τοποθέτησε το αντικείμενο στο δίχτυ που ρίχθηκε στη λίμνη και το οποίο ανασύρθηκε και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το εύρημα που ανασύρθηκε ήταν βαλίτσα.

Χθες το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα Sonar είχε «σαρώσει» την Κόκκινη Λίμνη και κατέγραψε δεδομένα, των οποίων τα αποτελέσματα δόθηκαν σήμερα στις πέντε το πρωί.

Σήμερα, οι έρευνες ξεκίνησαν με την ρομποτική κάμερα η οποία κατέγραψε τα δεδομένα στα συγκεκριμένα σημεία τα οποία «υπέδειξε» το Sonar και κρίθηκε αναγκαία η κατάδυση δύτη.

Ο δύτης γύρω στις 15:10 καταδύθηκε στη λίμνη στην οποία ρίχθηκε δίχτυ και ανασύρθηκε η βαλίτσα θανάτου, η οποία είναι η δεύτερη που έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής.

O χειριστής του υπερσύγχρονου ηχοεντοπιστικού συστήματος Multibeam Sonar είναι Ισπανός επαγγελματίας Υδρογράφος. Σε δηλώσεις του το Σάββατο (4/5) ο Αλεχάντρο Παλμέιρo, ανέφερε ότι το σύστημα έχει χρησιμοποιηθεί σε παρόμοια περίπτωση και η επιχείρηση είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version