Serial killer Κύπρου: Πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση στη νέα βαλίτσα

Serial killer Κύπρου: Πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση στη νέα βαλίτσα
Έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη Sigmalive.com

Η κατάδυση του δύτη είχε ως αποτέλεσμα την ανάσυρση ενός νέου ευρήματος από την Κόκκινη Λίμνη, το οποίο και δόθηκε για εξέταση. Αναμένονται τα αποτελέσματα των ιατροδικαστών. Όλα δείχνουν ότι το εύρημα που ανασύρθηκε είναι βαλίτσα.

Συνεχίζονται οι έρευνες με Sonar στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό της Κύπρου, αναζητώντας τις σορούς των θυμάτων του “Ορέστη”, ο οποίος την Κυριακή παρουσιάστηκε εκ νέου ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου ανανεώθηκε το διάταγμα προσωποκράτησης του γι άλλες οκτώ μέρες.

Οι έρευνες της Κυριακής είχαν αποτέλεσμα, αφού μέσα στη βαλίτσα η οποία εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Κόκκινη Λίμνη, βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση, όπως ανέφερε σε δηλώσει του ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Όπως μεταδίδει το Sigmalive.com, στο νερό της Κόκκινης Λίμνης καταδύθηκε το μεσημέρι της Κυριακής δύτης, ο οποίος υπό την καθοδήγηση των χειριστών του Sonar από τη στεριά, κατευθύνθηκε σε ένα από τα σηματοδοτημένα σημεία γύρω από το οποίο κατέγραφε δεδομένα η ρομποτική κάμερα.

Η κατάδυση του δύτη είχε ως αποτέλεσμα την ανάσυρση ενός νέου ευρήματος από την Κόκκινη Λίμνη, το οποίο και δόθηκε για εξέταση. Ο δύτης τοποθέτησε το αντικείμενο στο δίχτυ που ρίχθηκε στη λίμνη και το οποίο ανασύρθηκε. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το εύρημα που ανασύρθηκε ήταν βαλίτσα.

Στην Κόκκινη Λίμνη βρίσκεται ο Ισπανός χειριστής του Sonar, η εταιρεία Brasal που συνδράμει στις προσπάθειες όλες αυτές τις μέρες, καθώς επίσης δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής. Επίσης, βρίσκεται η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας, καθώς και ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Νεόφυτος Σιάηλος με ανακριτές.

Στο σημείο έσπευσαν και οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, οι διενήργησαν επιτόπια αυτοψία στη σκηνή. Έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία μεταφοράς του πτώματος που εντοπίστηκε μέσα στη βαλίτσα. Το πτώμα θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο.

Μέχρι τώρα έχει ταυτοποιηθεί με τη μέθοδο του DNA η 28χρονη Arian Palanas Lozano, από τις Φιλιππίνες και η 38χρονη, Mary Rose.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα