Συγκλόνισε η Μάγδα Φύσσα στο Rap Monster Fest: “Αν και είσαι εδώ, πάντα λείπεις αγόρι μου”

Διαβάζεται σε 2'
Συγκλόνισε η Μάγδα Φύσσα στο Rap Monster Fest: “Αν και είσαι εδώ, πάντα λείπεις αγόρι μου”
Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Κερατσίνι για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Μήνυμα στο δολοφονημένο γιο της, Παύλο Φύσσα, έστειλε χτες η μητέρα του, Μάγδα, από τη σκηνή του Rap Monsters Fest, καθηλώνοντας, για μια ακόμα φορά, το κοινό.

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η Μάγδα Φύσσα στο Rap Monsters Fest που διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/4) στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, που χτες θα γιόρταζε τα 45α γενέθλιά του.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή, η -πάντα συγκλονιστική- μητέρα του δολοφονημένου από μέλη της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Killah P, είπε:

“Τα αδέρφια σου κάθε χρόνο σε γιορτάζουν και κάθε χρόνο θα σε γιορτάζουν. Γιατί δεν θέλουν να σε κλαίνε. Και χαίρονται που, έστω και για λίγο, ήσουν κοντά τους.

Εγώ Παύλο μου εδώ, ακόμα αντέχω. Η αδερφή σου ακόμα αντέχει. Και ο πατέρας σου το ίδιο. Όλοι αντέχουν. Η βαφτιστήρα σου είναι εδώ, τα ανίψια σου μεγαλώσανε [..]

Η έλλειψή σου είναι μεγάλη. Πολύ μεγάλη. Αν και είσαι εδώ, πάντα λείπεις αγόρι μου. Λείπεις. Λείπεις ψυχή μου”.

 

Το Rap Monsters Fest επέστρεψε χτες στον ιστορικό τόπο όπου πριν 80 χρόνια εκτελέστηκαν οι «200 της Καισαριανής» από τους Γερμανούς ναζί και τους Έλληνες συνεργάτες τους, δέκα και πλέον χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Το hip hop φεστιβάλ αλληλεγγύης που ξεκίνησε ο Παύλος με σκοπό τη συσπείρωση και την ενεργοποίηση της νεολαίας, συνεχίζεται από τον Σύλλογο Πολιτισμού “Παύλος Killah P Φύσσας” και τους φίλους του, κάθε χρόνο στα γενέθλιά του.

Στο χτεσινό line up περιλαμβάνονταν οι καλλιτέχνες, ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ / ΤΑΦ Γ.Δ. / ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ / ANSER X EVERSOR / FER DE LANCE / SALVADOR / TWINSANITY / 518.PETROVIC και στα decks ο LEF KAY.

Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετείχαν, όπως πάντα, αφιλοκερδώς και όλα τα έσοδα από τις συνεισφορές του κόσμου θα δοθούν για τις ανάγκες του κοινωνικού και δικαστικού αγώνα κατά του φασισμού, καθώς και σε δράσεις αλληλεγγύης, όπως έπραξε και ονειρεύτηκε και ο ίδιος ο Παύλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα