Συνελήφθη 22χρονος στην Ομόνοια για αρπαγή ανήλικης

Συνελήφθη 22χρονος στην Ομόνοια για αρπαγή ανήλικης
ΑΤ Ομόνοιας EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Η 15χρονη είχε φύγει από το σπίτι της χωρίς την άδεια της μητέρας της και είχε εγκατασταθεί σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας με τον 22χρονο Αφγανό σύντροφό της όπου έκαναν από κοινού χρήση ναρκωτικών.

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτόφωρου, απογευματινές ώρες χθες, Τετάρτη (5/4), στην Ομόνοια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 22χρονος Αφγανός, για αρπαγή ανήλικης– υποστήριξη εκούσιας διαφυγής ανήλικου από την εξουσία του γονέα του και παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, έπειτα από διερεύνηση καταγγελίας της μητέρας της και κατόπιν αναζητήσεων, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 22χρονο σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Ομόνοιας, μαζί με την 15χρονη, η οποία είχε φύγει από την οικία της την προηγούμενη ημέρα.

Η ανήλικη και ο σύντροφός της έκαναν από κοινού χρήση ναρκωτικών, ενώ ο ίδιος φέρεται να κάνει και διακίνηση στην περιοχή.

Στην κατοχή του κατηγορούμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης, πλήθος κενών νάιλον συσκευασιών και το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ.

Ο 22χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπές, παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων και για κακοποίηση ζώου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα