Συνελήφθη αστυνομικός που παρακολουθούσε την πρώην σύζυγό του

Διαβάζεται σε 1'
Αστυνομικός (φωτογραφία αρχείου)
Αστυνομικός (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Η 37χρονη γυναίκα που είναι και εκείνη αστυνομικός, υπέβαλε μήνυση στον πρώην σύζυγό της, καθώς αντιλήφθηκε πως την παρακολουθούσε μαζί με τα παιδιά τους.

Συνελήφθη ένας 46χρονος Αρχιφύλακας της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης μετά από έγκληση που υπέβαλε την περασμένη Τρίτη σε βάρος του, για πρόκληση τρόμου σε συνδυασμό με τις προβλέψεις της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία, η 37χρονη συνάδελφός του και πρώην σύζυγός του, που υπηρετεί στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Η 37χρονη υπέβαλε την μήνυση στο αρμόδιο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας στο Αστυνομικό Τμήμα που υπηρετεί με απόσπαση, καθώς αντιλήφθηκε ότι την παρακολουθούσε επίμονα και μάλιστα μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Στην αστυνομικό δόθηκε έντυπο υλικό για τις υφιστάμενες δομές ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και αρωγής. Εγκαταστάθηκε στο κινητό της «PANIC BUTTON», αλλά δεν επιθυμούσε τη φύλαξή της σε δομή ή σε ασφαλή χώρο.

Ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης και ο δράστης συνελήφθη. Ο ατομικός οπλισμός του, τον οποίο κατέχει νόμιμα, αφαιρέθηκε προσωρινά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα