Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι για κατασκοπεία στον Πόρο

Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι για κατασκοπεία στον Πόρο
Πόρος (φωτογραφία αρχείου) iStock

Την κατηγορία της κατασκοπείας αντιμετωπίζουν δύο Τούρκοι οι οποίοι συνελήφθησαν στη Μονεμβασιά καθώς επιτηρούσαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού με drone στον Πόρο.

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν σήμερα, Δευτέρα (18/09) στην περιοχή της Μονεμβασιάς, δύο Τούρκοι, για τους οποίους είχε γίνει καταγγελία στις Αρχές από το περασμένο Σάββατο, πως πετούσαν drone πάνω από την ναυτική βάση του Πόρου.

Την ΕΛ.ΑΣ. την ειδοποίησαν σχετικά, οι υπεύθυνοι της βάσης του Πολεμικού Ναυτικού και εκδόθηκε σήμα αναζητήσεων προς διάφορες Υπηρεσίες και Αστυνομικά Τμήματα με περιγραφή των δύο μοτοσικλετών μεγάλου κυβισμού, μάρκας BMW, που χρησιμοποίησαν οι δύο αναζητούμενοι. Τελικά περιπολικό εντόπισε τις δύο μηχανές στην Μονεμβασιά και συνελήφθησαν για κατασκοπεία.

Στην περιοχή έχει μεταβεί κλιμάκιο της ΕΥΠ που έχει αναλάβει τις έρευνες, ώστε να τους ανακρίνει και να καταλήξει στα πραγματικά δεδομένα της υπόθεσης, όπως και για να εξεταστεί τυχόν βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους και ανάλογα με τα δεδόμενα τη συνέχεια της προανάκρισης θα αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια για τον σχηματισμό της δικογραφίας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα