Σύρος: Επιτέθηκε σε φίλη του και την βίασε

Διαβάζεται σε 1'
Σύρος: Επιτέθηκε σε φίλη του και την βίασε
ISTOCK

Συνελήφθη ένας 34χρονος ο οποίος επισκέφτηκε στο σπίτι της μία 48χρονη φίλη του, της επιτέθηκε και με χρήση βίας και απειλή μαχαιριού την εξανάγκασε σε βιασμό.

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού και του νόμου περί όπλων, βρίσκεται ένας 34χρονος Ουκρανός ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, στη Σύρο.

Ο δράστης μετέβη τα μεσάνυχτα της Κυριακής (19/11) προς Δευτέρα στο σπίτι μίας 48χρονης ομοεθνούς του με την οποία διατηρούσε φιλικές σχέσεις. Εκμεταλλευόμενος αυτή τη σχέση τους, εισήλθε στο σπίτι της και με χρήση σωματικής βίας κατάφερε να της αφαιρέσει τα ρούχα ώστε να την εξαναγκάσει σε συνουσία χωρίς την συναίνεσή της.

Εξαιτίας της σθεναρής αντίστασης του θύματος δεν κατάφερε αρχικά να πετύχει τον σκοπό του και τότε άρπαξε ένα μαχαίρι που βρήκε στην κουζίνα και την απείλησε με αυτό, καταφέρνοντας έτσι να την βιάσει.

Οι φωνές και οι κραυγές του θύματος κινητοποίησαν τους γείτονες από διπλανή οικία, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή, αφήνοντας στο σπίτι του θύματος το κινητό του τηλέφωνο.

Το θύμα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου για να της παρασχεθούν οι Πρώτες Βοήθειες. Από την Αστυνομία κατασχέθηκε το μαχαίρι και το κινητό τηλέφωνο του δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα