Σπερχειάδα: Ληστές βασάνισαν δυο υπερήλικους

Διαβάζεται σε 1'
Σπερχειάδα: Ληστές βασάνισαν δυο υπερήλικους
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Απίστευτα βασανιστήρια βίωσαν δύο υπερήλικα αδέλφια μέσα στο σπίτι τους στη Σπερχειάδα από θρασύτατους ληστές. Τους έδεσαν, τους χτύπησαν και έβαλαν ακόμα και φωτιά στο χαλί για να τους τρομάξουν.

Θύματα μίας θρασύτατης ληστείας έπεσαν το βράδυ της Δευτέρας (11/03), ένας 83χρονος και η 86χρονη αδελφή του μέσα στο σπίτι τους, στην τοπική κοινότητα Λευκάδας της Σπερχειάδας Φθιώτιδας.

Τουλάχιστον δύο άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φορώντας γάντια, αφού έκοψαν την ηλεκτροδότηση της οικίας, εισέβαλαν στο εσωτερικό της ακινητοποίησαν τα υπερήλικα αδέρφια και τους έδεσαν με ταινία στα χέρια.

Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο για να τους τρομοκρατήσουν να ανάψουν φωτιά στο χαλί του σαλονιού και υπό την απειλή μεταλλικού κόφτη μετάλλων, τους τοποθέτησαν στο σαλόνι και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 4.700 ευρώ και μία τραπεζική κάρτα.

Μετά από τρεις ώρες παραμονής τους στο σπίτι όπου έψαχναν παντού, οι δράστες αποχώρησαν αφού δεν βρήκαν τίποτε άλλο αξίας και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, εγκαταλείποντας τα ανήμπορα θύματά τους σε αυτή την κατάσταση.

Περίπου στις 7 το πρωί πλέον τα θύματα μετά από πολλές προσπάθειες κατάφεραν να λυθούν και ενημέρωσαν φιλικό τους πρόσωπο, ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία. Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας και την Ασφάλεια Λαμίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα