Στα “πράσα” έπιασαν δύο διαρρήκτες που είχαν ρημάξει τα σπίτια σε Βάρη και Βούλα

Στα “πράσα” έπιασαν δύο διαρρήκτες που είχαν ρημάξει τα σπίτια σε Βάρη και Βούλα
Αστυνομία Eurokinissi

Οι συλληφθέντες λίγο πριν είχαν αναρριχηθεί σε μπαλκόνι διαμερίσματος στην Βάρη και είχαν παραβιάσει τη μπαλκονόπορτα, όμως έγιναν αντιληπτοί και ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο

Συνελήφθησαν στη Βάρη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο Αλβανοί για κλοπές-διαρρήξεις, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Οι συλληφθέντες λίγο πριν είχαν αναρριχηθεί σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στην περιοχή και είχαν παραβιάσει τη μπαλκονόπορτα, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί και ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, με τη συνεργασία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, οι κατηγορούμενοι από τα μέσα του Ιουλίου του 2020 κατά τις βραδινές και τις πρώτες πρωινές ώρες διέπρατταν κλοπές από διαμερίσματα.

Ως προς τον τρόπο δράσης, οι κατηγορούμενοι αναρριχόμενοι στα μπαλκόνια εισέρχονταν στα διαμερίσματα από τις μπαλκονόπορτες και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί επιπλέον 6 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από διαμερίσματα στη Βούλα και στη Βάρη Αττικής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα