Στάθης Παναγιωτόπουλος: Να δικαστεί για κακούργημα πρότεινε η εισαγγελέας

Διαβάζεται σε 2'
Στάθης Παναγιωτόπουλος
Στάθης Παναγιωτόπουλος INTIME

Η εισαγγελέας πρότεινε να παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, σχετικά με την υπόθεση revenge porn. Τι ανέφερε.

Συνεχίστηκε σήμερα, Δευτέρα (20/11), ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση.

Το αίτημα για να γίνει το δικαστήριο χωρίς δημόσιο ακροατήριο υπεβλήθη από την πλευρά της καταγγέλλουσας και έγινε δεκτό.

Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες, ωστόσο, είχε διακοπεί για σήμερα, ενόψει της εισαγγελικής πρότασης.

Τη Δευτέρα (20/11) η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε το πλημμέλημα να μετατραπεί σε κακούργημα.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας είπε πως διέκρινε στοιχεία βλάβης στην υπόθεση γι’ αυτό την κάνει κακουργηματική, αλλά θέλει να διερευνηθεί αν προκύπτει και σκοπός κέρδους από τον παρουσιαστή που ανέβαζε αυτά τα βίντεο.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του συνηγόρου υπεράσπισής του, ο πρώην τηλεπαρουσιαστής αποδέχεται την πράξη του, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα, ενώ υποστήριξε ότι επρόκειτο για “πάθος”, προϊόν διαπιστωμένης ψυχικής νόσου.

Να σημειωθεί ότι ο 59χρονος, ο οποίος είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είχε καταδικασθεί από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για διαρροή βίντεο με ανάλογο περιεχόμενο (στην πρώτη από τις συνολικά τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης) και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα