Στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι η Βίκυ Σταμάτη

Στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι η Βίκυ Σταμάτη
ΑΘΗΝΑ-Σε απολογία σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Τι αναφέρει ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη για το σοβαρό τραυματισμό της που προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία στο κεφάλι

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, στο Δρομοκαΐτειο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη.

Συγκεκριμένα, την ώρα που βρισκόταν στο μπάνιο, η κ. Σταμάτη ζαλίστηκε και έχασε τις αισθήσεις της, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.

“Όπως ενημερώθηκα, η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη και αν δεν υπήρχε η άμεση αυτή συνδρομή (της νυχτερινής φρουράς) το αποτέλεσμα για την ζωή της θα ήταν τραγικό” ανέφερε ο συνήγορος της Βίκυς Σταμάτη, Φραγκίσκος Ραγκούσης.

“Από τον χτύπο του σώματος στο έδαφος η νυκτερινή φρουρά προσέτρεξε αμέσως και την βρήκε πλημμυρισμένη στο αίμα. Αμέσως εκλήθησαν οι θεράποντες ιατροί, της έγινε συρραφή του τραύματος και ακολούθως διακομίσθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο για αξονική τομογραφία” πρόσθεσε.

Ο κ. Ραγκούσης ευχαριστεί δημόσια τους εφημερεύοντες ιατρούς στην κλινική καθώς και την φρουρά “για την αμεσότητα και ποιότητα της βοήθειας που έδωσαν σ’ ένα πάσχοντα άνθρωπο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version