Τέμπη: Σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης μεταφέρεται ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

Τέμπη: Σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης μεταφέρεται ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού
Ο Ιάσονας-Γεράσιμος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Facebook

Σε κέντρο αποκατάστασης ειδικό στις εγκεφαλικές κακώσεις στη Γερμανία μεταφέρεται ο 20χρονος πολυτραυματίας φοιτητής και μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη.

Μετά από 105 μέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ο 20χρονος φοιτητής και τραυματίας από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, θα μεταβεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 20χρονος Ιάσονας- Γεράσιμος έδειξε μερικά σημάδια βελτίωσης και αποφασίστηκε να μεταβεί, με στρατιωτικό αεροσκάφος, στο κέντρο αποκατάστασης, το οποίο ειδικεύεται στις εγκεφαλικές κακώσεις.

Σημειώνεται ότι παρά τη βελτίωση που παρουσιάζει ο 20χρονος τραυματίας, δεν έχει αποκτήσει ακόμη επαφή με το περιβάλλον.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος φοιτητής είναι ο μοναδικός επιζών από τους επιβάτες του πρώτου βαγονιού της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη. Ο φοιτητής που το μοιραίο βράδυ επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει, και κατά τη σύγκρουση φέρεται να εκτοξεύτηκε εκτός του τρένου, σε γειτονικά χωράφια, όπου τον εντόπισαν αναίσθητο οι διασώστες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα