Τέμπη: Συγγενείς των θυμάτων καλούν τον Καραμανλή στη Λάρισα

Διαβάζεται σε 1'
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στα Τέμπη
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στα Τέμπη ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Να απολογηθεί έστω και τελευταία στιγμή, ζητούν από τον Κώστα Αχ. Καραμανλή συγγενείς των θυμάτων του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη. Καλούν τον πρώην υπουργό να μεταβεί στη Λάρισα.

Δια ζώσης συνάντηση με τον Κώστα Αχ. Καραμανλή ζητούν συγγενείς των θυμάτων του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη, προκειμένου να συζητηθούν με τον πρώην υπουργό όσο εκτυλίχθηκαν από την ημέρα της τραγωδίας μέχρι και σήμερα.

Το κάλεσμα στον πρώην υπουργό έγινε μέσω δημοσίευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Νίκο Πλακιά, η οικογένεια του οποίου έχασε τρία κορίτσια στο δυστύχημα.

Ο κ. Πλακιάς επισημαίνει πως οι οικογένειες επιθυμούν να ακούσουν προσεκτικά και να πάρουν τις απαντήσεις που ζητούν από την ημέρα της τραγωδίας.

“Σας περιμένουμε έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε μπροστά μας και γιατί όχι, να γυρίσετε όλο αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά σας”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του, ενώ καταλήγοντας αφήνει κι ένα υστερόγραφο στο οποίο γράφει τα εξής: “Εάν θέλετε μπορείτε να φέρετε και τους νομικούς σας. Εμείς δεν θα τους έχουμε μαζί μας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα