Θέατρο “Εμπρός”: Γιορτή για την ανακατάληψη με μουσική και τραγούδια

Θέατρο “Εμπρός”: Γιορτή για την ανακατάληψη με μουσική και τραγούδια
facebook

Μια γιορτή στήθηκε το πρωί της Κυριακής έξω από το θέατρο "Εμπρός" στου Ψυρρή, μετά το γκρέμισμα των τσιμεντόλιθων το βράδυ του Σαββάτου.

Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής έξω από το θέατρο “Εμπρός” στου Ψυρρή γιορτάζοντας την ανακατάληψή του το βράδυ του Σαββάτου.

Η ομάδα Support Art Workers που απαρτίζεται από περίπου 150 καλλιτέχνες έστησε γιορτή έξω απο το αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο γεμίζοντας με μουσική και στίχους τους δρόμους της περιοχής.

“Οι χώροι Τέχνης μας ανήκουν, οι δρόμοι μάς ανήκουν, την Τέχνη δεν μπορείτε να την σφραγισετε, τα κτίρια ανήκουν σε όσους στεγάζουν μέσα τα όνειρά τους” αναφέρει η ομάδα στο facebook και καλεί όλους τους πολίτες να ενώσουν τις φωνές τους με τη δική της.

Η είσοδος του αυτοδιαχειριζόμενου θεάτρου σφαγίστηκε την Τετάρτη όταν μετά απο επιχείρηση της ΕΛΑΣ, συνεργεία  “έχτισαν” με τσιμεντόλιθους το χώρο εξωτερικά για να μην καταληφθεί εκ νέου.

Το βράδυ του Σαββάτου 22/5, πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί έξω απο το θέατρο με βαριοπούλες και υπο τους ήχους μουσικής, έσπασε τους τσιμεντόλιθους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα