Θεσσαλονίκη: Αγωνία για αγνοούμενο 69χρονο μετά από ανατροπή σκάφους στην Επανομή

Διαβάζεται σε 2'
Λιμενικο
Λιμενικό Σώμα Eurokinissi

Ο άνδρας αγνοείται μετά την ανατροπή του σκάφους στο οποίο επέβαινε μαζί με τη σύζυγό του, η οποία έχει διασωθεί, στη θαλάσσια περιοχή του Ποταμού Επανομής.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 69χρονου άνδρα, ο οποίος αγνοείται μετά την ανατροπή του σκάφους στο οποίο επέβαινε μαζί με τη σύζυγό του, στη θαλάσσια περιοχή του Ποταμού Επανομής, στη Θεσσαλονίκη.

Στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης συμμετέχουν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τρία πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ένα σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, καθώς και ιδιωτικά σκάφη που συνδράμουν στις έρευνες.

Παράλληλα, αναμένεται να απογειωθεί εκ νέου ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, προκειμένου να συνεχίσει τις εναέριες έρευνες στην περιοχή.

Η 67χρονη σύζυγος του αγνοούμενου εντοπίστηκε και διασώθηκε από ιδιώτες που βρίσκονταν στην περιοχή.

Η Voria.gr λέει πως 69χρονος και η σύζυγός του βγήκαν για ψάρεμα γύρω στις 10.00 το πρωί της Τρίτης, με την ακριβή ώρα ανατροπής της λέμβου να παραμένει προς το παρόν άγνωστη. Η σύζυγος του αγνοούμενου φέρεται να δήλωσε στις αρχές ότι κολυμπούσε για αρκετές ώρες, μέχρι να τη βρει ο ιδιώτης.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα