Θεσσαλονίκη: Καπουτζίδης και Σεργουλόπουλος οι παρουσιαστές του Europride 2024

Διαβάζεται σε 1'
Εικόνα από το Thessaloniki Pride 2023
Εικόνα από το Thessaloniki Pride 2023 MotionTeam

Αποκαλύφθηκαν οι παρουσιαστές του Europride 2024, το οποίο θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη.

Ανάρτηση των διοργανωτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε τους παρουσιαστές του φετινού Europride 2024 που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Φώτης Σεργουλόπουλος λοιπόν θα παρουσιάσουν τη φετινή, ιδιαίτερα σημαντική διοργάνωση που θα γίνει τον Ιούνιο στην πόλη.

“Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία καθώς αυτοί οι δύο απίστευτοι οικοδεσπότες ανεβαίνουν στη σκηνή για να παρουσιάσουν τη σύνθεση των καλλιτεχνών και των ερμηνευτών μας στις φετινές συναυλίες. Ελάτε να γιορτάσουμε την αγάπη”.

Europride 2024: Ανοικτή πρόσκληση “για να διασκεδάσουμε όλ@ μαζί”

«Η ομάδα του EuroPride 2024 Thessaloniki σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στα γυρίσματα του ιστορικού promotional video εν όψει του EuroPride 2024, που πρόκειται να ταξιδέψει στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη! Στείλτε μας σε μήνυμα, το ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και pronouns σας, ώστε να επικοινωνήσει μαζί σας η ομάδα των γυρισμάτων. Τετάρτη, 10 Απριλίου. Ελάτε με την καλύτερη σας διάθεση, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε ολ@ μαζί. Όλα γίνονται πραγματικότητα σε συνεργασία με το Thessaloniki Travel που βρίσκεται δίπλα μας!».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα