Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας ομολόγησε τον φόνο της κόρης του – Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Διαβάζεται σε 3'
Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη
Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη Eurokinissi

Το θύμα έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και ο πατέρας της δεν άντεχε άλλο να βλέπει την κόρη του να υποφέρει και την έπνιξε, όπως παραδέχτηκε στους αστυνομικούς.

Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Θεσσαλονίκη χθες το απόγευμα. Ένας 69χρονος φέρεται να σκότωσε την ίδια του την κόρη και στη συνέχεια να αποπειράθηκε να αφαιρέσει και την ζωή του.

Η 42χρονη έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και ο πατέρας της δεν άντεχε να την βλέπει άλλο να υποφέρει, έτσι φέρεται να την σκότωσε ο ίδιος με ασφυκτικό τρόπο, μέσα στο διαμέρισμά της, επί της οδού Μετεώρων, στην περιοχή των Συκεών.

Την 42χρονη την εντόπισε νεκρή στο διαμέρισμά της και στο πάτωμα του μπάνιου ο αδελφός της, που σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία. Στη συνέχεια προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πατέρα του όμως δεν τον έβρισκε στο τηλέφωνο και ζήτησε από το πλήρωμα του περιπολικού να μεταβούν μαζί στο σπίτι του στην Τούμπα, όπως και έπραξαν και όταν μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα του πατέρα του, τον βρήκαν αιμόφυρτο στο πάτωμα με τραύμα στην κοιλιακή χώρα από ψαροντούφεκο, το οποίο βρέθηκε δίπλα του.

Ο ίδιος όσο διατηρούσε τις αισθήσεις του, παραδέχτηκε στους αστυνομικούς πως εκείνος σκότωσε την κόρη του, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας μέσα στο διαμέρισμά της και στη συνέχεια, επέστρεψε στο δικό του σπίτι και προσπάθησε να αυτοκτονήσει με το ψαροντούφεκο. Για την εξέλιξη αυτή, ενημερώθηκε η ιατροδικαστής που εξέτασε την σορό της 42χρονης και διαπίστωσε πως όντως έφερε ευρήματα ασφυκτικού θανάτου.

Ο 69χρονος που φέρεται να αφαίρεσε την ζωή της κόρης του και στη συνέχεια να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και διαπιστώθηκε πως έφερε τρία τραύματα από καμάκι στο αριστερό ημιθωράκιο και στο επιγάστριο και πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος και εκτός κινδύνου. Για την οικογενειακή αυτή τραγωδία την έρευνα την διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Απογευματινές ώρες χθες (24-10-2023) εντοπίστηκε νεκρή από συγγενικό της πρόσωπο εντός διαμερίσματος στην περιοχή των Συκεών, 42χρονη ημεδαπή, η οποία εξεταζόμενη από Ιατροδικαστή, διαπιστώθηκε ότι έφερε ευρήματα ασφυκτικού θανάτου.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 69χρονος πατέρας της, ο οποίος κατά τον εντοπισμό του από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Τούμπας, διαπιστώθηκε να φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα που προκάλεσε ο ίδιος. Για την υπόθεση συνελήφθη ο 69χρονος πατέρας της, ο οποίος κατά τον εντοπισμό του από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Τούμπας, διαπιστώθηκε να φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα που προκάλεσε ο ίδιος.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα