Θεσσαλονίκη: Πολλαπλά τροχαία λόγω κακοκαιρίας – 4 τραυματίες και ανατροπές οχημάτων

Συνολικά τέσσερις άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης έπειτα από τροχαία που σημειώθηκαν λόγω κακοκαιρίας.
- 05 Σεπτεμβρίου 2021 14:50
Επτά τροχαία ατυχήματα που προκάλεσαν τον τραυματισμό τουλάχιστον τεσσάρων επιβατών, σημειώθηκαν το πρωί της Κυριακής στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής, εξ’ αιτίας της κακοκαιρίας.
Στο πιο σοβαρό από αυτά, ένα ΙΧ ανατράπηκε, εγκλωβίζοντας τους επιβαίνοντες.
Σύμφωνα, με το GRtimes η αρχή έγινε όταν έφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε ένα άσπρο αυτοκίνητό στο οποίο επέβαιναν δύο κοπέλες, στο ύψος του κόμβου Μαλακοπής λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος. Οι κοπέλες μεταφέρθηκαν τραυματισμένες στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».
Στη συνέχεια έγιναν διαδοχικές καραμπόλες κατά μήκος της Περιφερειακής Οδού στο ρεύμα προς ανατολικά.
Να σημειωθεί ότι από τον κόμβο του Επταπυργίου μέχρι το σημείο της Τούμπας έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα. Την κυκλοφορία ρυθμίζει η Τροχαία μέχρι να απομακρυνθούν τα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στα τροχαία.
Σε μία άλλη σύγκρουση, μία γυναίκα εγκλωβίστηκε σε ΙΧ επιβατικό και χρειάστηκε η επέμβαση της ΠΥ για τον απεγκλωβισμό της. Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την παραλάβει και να την μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις