Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 57χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε πτήση

Διαβάζεται σε 1'
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 57χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε πτήση
Αεροδρόμιο "Μακεδονία" INTIME

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (5/10) στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” 57χρονος καθώς αυτοϊκανοποιούταν την ώρα της πτήσης.

Ένας 57χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», μετά από περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης αεροσκάφους, χθες Δευτέρα (5/10) το απόγευμα, από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 57χρονος επιβάτης φέρεται εν πτήσει να προέβη σε πράξη προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώπιον άλλων επιβατών, αφού προηγουμένως είχε παρακολουθήσει βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου στο κινητό του τηλέφωνο.

Μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς τού Τμήματος Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα