Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος για εμπρησμό στα γραφεία του ΆΡΗ

Διαβάζεται σε 2'
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος για εμπρησμό στα γραφεία του ΆΡΗ
Parallaxi

Ταυτοποιήθηκε για το περιστατικό ως δράστης ένας 22χρονος, που φέρεται ως απογοητευμένος οπαδός της ομάδας, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος.

Εξιχνιάστηκε έπειτα από έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, υπόθεση εμπρησμού που έλαβε χώρα στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΡΗ, στην Θεσσαλονίκη.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 22χρονος Αλβανός, που εμφανίζεται ως απογοητευμένος οπαδός του ΑΡΗ και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε «Αδικήματα Βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», «Εμπρησμός», «Φθορά ξένης ιδιοκτησίας», «Εξύβριση», «Απειλή», «Περί Φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων» και «Περί Ναρκωτικών», ενώ συνελήφθη, δυνάμει σχετικού εντάλματος, βραδινές ώρες χθες. Στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για ληστείες και έχει κάνει και φυλακή γι’ αυτούς τους λόγους.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες στις 25 Μαΐου 2024, ο συλληφθείς με τη χρήση ναυτικού πυρσού έθεσε φωτιά σε γραφεία ποδοσφαιρικής ομάδας με αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών και στη συνέχεια με τον ίδιο τρόπο προκάλεσε φθορές σε κάδους απορριμμάτων που βρίσκονταν έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια-εντός γηπέδου), ενώ απείλησε λεκτικά τους υπαλλήλους του προαναφερόμενου καταστήματος.

Επιπλέον, κατά τον εντοπισμό του, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα