Θεσσαλονίκη: Τι είπε στους δημοσιογράφους ο τράπερ που ξυλοκόπησε φοιτητή

Διαβάζεται σε 1'
Ο κατηγορούμενος τράπερ
Ο κατηγορούμενος τράπερ Voria.gr

Στους δημοσιογράφους απευθύνθηκε κατά την άφιξή του στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο τράπερ που κατηγορείται για ξυλοδαρμό φοιτητή. Έλαβε νέα προθεσμία.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε το πρωί της Δευτέρας (05/02) ο 25χρονος τράπερ, που μαζί με ένα ακόμη άτομο κατηγορείται για την επίθεση εναντίον 22χρονου φοιτητή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

«Έχω μιλήσει, προφανώς», ανέφερε ερωτώμενος για το αν είχε επικοινωνία με την οικογένεια του νεαρού, σύμφωνα με το Voria.gr, ενώ μπαίνοντας στο κτ;iριο φώναξε «σταματήστε να γράφετε ψέματα».

Νέα προθεσμία για τον τράπερ

Ο νεαρός επρόκειτο να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της ανακρίτριας, ωστόσο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Τετάρτη (07/02) προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία. Μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση.

Ο γνωστός τράπερ συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου (03/02) στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας (από κοινού), η οποία διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 25χρονος και ένας φίλος του επιτέθηκαν στον νεαρό φοιτητή, που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ για την ταυτοποίηση του δεύτερου ατόμου βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα