Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση σε ανήλικο από νεαρούς κουκουλοφόρους στην Αριστοτέλους

Διαβάζεται σε 1'
Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση σε ανήλικο από νεαρούς κουκουλοφόρους στην Αριστοτέλους
istock

Νέο βίαιο περιστατικό σημειώθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους, έξω από το Ολύμπιον, με πρωταγωνιστές ανήλικους. Αναζητούνται από την αστυνομία.

Ακόμη ένα βίαιο επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (5/4) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μεταξύ ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το parallaximag.gr, στην πλατεία Αριστοτέλους, έξω από τον κινηματογράφο Ολύμπιον, ομάδα ανήλικων που φορούσαν κουκούλες και μάσκες κυνήγησαν από τη στάση λεωφορείου έναν συνομήλικό τους για άγνωστο λόγο, τον έπιασαν έξω από το γυάλινο περίπτερο του Φεστιβάλ, απέναντι από το Ολύμπιον, τον έριξαν στο έδαφος και τον χτύπησαν αλύπητα.

Περαστικοί τους φώναζαν να σταματήσουν όμως τα χτυπήματα ήταν μεγάλης σφοδρότητας. Στο σημείο έφτασαν μετά από μερικά λεπτά δυνάμεις της Αστυνομίας, όμως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή κινήθηκαν προς την οδό Μητροπόλεως και εξαφανίστηκαν. Αναζητούνται από την Αστυνομία.

Οι εργαζόμενοι στις τοπικές επιχειρήσεις μιλούν για μια ομάδα 10 ατόμων μεταξύ 15-17 χρόνων. Οι περίοικοι διαμαρτύρονται ότι είναι καθημερινό φαινόμενο οι συμπλοκές ανηλίκων στην πλατεία Αριστοτέλους. “Η πλατεία μοιάζει με γκέτο πλέον καθημερινά” αναφέρουν.

Ο νεαρός αποχώρησε με τα πόδια και τη συνοδεία της αστυνομίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα