Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας για τη θανατηφόρα πτώση γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας

Διαβάζεται σε 2'
Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας για τη θανατηφόρα πτώση γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας
Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας INTIME

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση θανάτου της νεαρής γυναίκας από την Αιθιοπία, η οποία βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας που εξέτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών φέρεται να απαλλάσσει τον 45χρονο Ιταλό από τυχόν εμπλοκή του στην πτώση της γυναίκας από την Αιθιοπία που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (17/4), από παράθυρο 4ου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται πως, από την πτώση στο κενό η άτυχη κοπέλα σκοτώθηκε ακαριαία.

Νωρίτερα, βρισκόταν σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης, στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας, μαζί με έναν 45χρονο Ιταλό τουρίστα που το είχε μισθώσει και είχε γνωρίσει την κοπέλα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.

Γείτονας άκουσε έντονη φασαρία και λίγο μετά σημειώθηκε το περιστατικό. Ο Ιταλός δεν άνοιγε στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο και τους άνοιξε τελικά ο ιδιοκτήτης, δίνοντάς τους τον κωδικό.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του άντρα, ο οποίος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια για να εξεταστεί. Τόσο εκείνος όσο η άτυχη κοπέλα είχαν αμυχές, κάτι που απέδωσε ο ίδιος στην ερωτική συνεύρεση που είχε προηγηθεί μεταξύ τους.

Από την ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερα ασφαλείας από το κλιμακοστάσιο, προέκυψε πως ο Ιταλός βγήκε από το διαμέρισμα τέσσερα λεπτά αφότου είχε πέσει η κοπέλα από το παράθυρο του υπερκείμενου ορόφου.

Στο παράθυρο εντοπίστηκε πολύ αίμα, που δείχνει μάλιστα ότι η κοπέλα τραυματίστηκε από τα τζάμια, ενώ η πτώση της ίσως οφείλεται σε δυστύχημα, στην προσπάθειά της ίσως να καταρριχηθεί από το παράθυρο του φωταγωγού, στον 3ο όροφο.

Ο προσαχθείς ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει τι έγινε, ότι γνωρίστηκαν από την διαδικτυακή εφαρμογή και πως -όταν τσακώθηκαν κατά τη συνάντησή τους- την έβγαλε έξω από το διαμέρισμα και έκλεισε την πόρτα, με εκείνη να του ζητά να της ανοίξει.

Πλέον, αναμένεται να ενημερωθεί η αρμόδια εισαγγελέας για τα ευρήματα της έρευνας και, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα