Τι λένε τα άστρα

Διαβάζεται σε 5'
Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Τρίτη

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Στόχοι οι οποίοι απαιτούν επιπρόσθετο δυναμισμό και ενεργητικότητα ευνοούνται σήμερα. Φίλοι ή και συνεργάτες θα βοηθήσουν στο να πετύχετε ορισμένους στόχους σας. Μια έντονη επιθυμία για να εδραιώσετε κάτι επάνω σε καινούργιες βάσεις και κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Η ικανότητα να ξεπερνάτε τα προβλήματα με ευχέρεια.

Ταύρος

Μια πραγματική έμπνευση στις επικοινωνίες σας ή σχέσεις σας με τους άλλους σήμερα. Θα βρείτε τον εαυτό σας να προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι το καθαρά πνευματικό και πολύ πιθανόν με την συνεργασία ή βοήθεια κάποιων άλλων. Μια προσπάθεια η οποία θα στεφθεί σύντομα από επιτυχία και οπωσδήποτε πνευματική ικανοποίηση. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για κάποιο ταξίδι με συγγενείς.

Δίδυμοι

Μία πολύ καλή ημέρα της ζωής σας αρχίζει να ανατέλλει σήμερα. Η τύχη θα αρχίσει να σας περιβάλλει και με μεγάλη ευκολία θα παίρνετε σήμερα τις σωστές αποφάσεις. Γρήγορες και αποδοτικές γνωριμίες θα εμφανιστούν στην ζωή σας και η συναισθηματική και σωματική σας κατάσταση θα είναι πολύ καλή. Τα προβλήματα που σας απασχολούσαν από καιρό θα αρχίσουν να λύνονται. Μια υπόθεση σχετικά με σπίτι ή κάποια υπογραφή για κάτι δημιουργικά καινούργιο και στενή σχέση με την δουλειά σας σήμερα παίρνει τον δρόμο του. Προσοχή στις υπερβολές σε θέματα διατροφής αυτήν την περίοδο (σε μεμονωμένες περιπτώσεις πιθανότητα αρραβώνα ή και γάμου. Σε περίπτωση ασθένειας η γρήγορη ανάρρωση).

Καρκίνος

Η επιτυχία που περιμένατε από καιρό φαίνεται πως έρχεται σιγά σιγά σήμερα. Μια αρμονική συναισθηματική και πνευματική συμπεριφορά θα κάνει τις σχέσεις σας με τους άλλους ευκολότερες. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σας θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά. Διαλέξτε τους σωστούς συνεργάτες και περιμένετε.

Λέων

Σχέσεις ή ακόμα και συγγενείς θα σας βοηθήσουν σήμερα να ξεπεράσετε την προσωρινή ένταση που υπάρχει στο σπίτι ή στην ενασχόλησή σας. Μια ευκαιρία για να δείτε ποιοι πραγματικά σας εκτιμούσαν ή υποκρίνονταν. Ευκαιρία για να δείτε την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τις σχέσεις σας σήμερα.

Παρθένος

Κοινωνικές και ρομαντικές σχέσεις ίσως παρουσιαστούν εντελώς ξαφνικά σήμερα στη ζωή σας μέσα από ιδιόρρυθμες συνθήκες. Η αισθηματική σας διάθεση θα παρουσιάσει μια ιδιαίτερη άνοδο και η επιθυμία σας για κοινωνικές σχέσεις θα σας δώσει θετικές εμπειρίες. Νέες επαφές και γνωριμίες αισθηματικού χαρακτήρα και πολύ πιθανόν κάτω από ξαφνικές συνθήκες.

Ζυγός

Μια ουσιαστική αλλαγή μεταξύ των κρυφών επιθυμιών και των εξωτερικών αισθημάτων σας σήμερα. Μια ημέρα οριστικής διακοπής μεταξύ του συναισθηματικού και ψυχικού κόσμου κάποιου. Η ανακάλυψη μια καινούργιας εσωτερικής ικανοποίησης.

Σκορπιός

Μια δημιουργική αλλαγή πάνω σε κάποιον ξεχωριστό τομέα της ζωής μπορεί να γίνει η αιτία να πάρετε οριστικές αποφάσεις για κάτι πολύ σημαντικό σήμερα. Ίσως να πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές σας αποφάσεις γι’ αυτό θα πρέπει να γίνετε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα και ειδικά με τις σχέσεις σας.

Τοξότης

Μια αυξημένη πνευματική και ψυχική ικανότητα θα σας βοηθήσει σήμερα ώστε να κατανοήσετε πολλά πράγματα από τις προηγούμενες εμπειρίες σας. Πολλές φορές θα βρείτε πως διαισθάνεστε τα πράγματα και τις καταστάσεις πολύ πριν να εκδηλωθούν. Μια ικανότητα την οποία πολύ σύντομα θα την χρησιμοποιήσετε πάνω στις ανάγκες σας και σε συνεργασία με τους στόχους ή ιδανικά σας στη ζωή.

Αιγόκερως

Αυτή την ημέρα αναζητάτε την πνευματική αλήθεια, την σοφία ή την διανοητική ολοκλήρωση πράγμα που μπορεί να σας ωθήσει με ευκολία σε κάποιο ταξίδι για να αναζητήσετε κάποιον “Δάσκαλο” “Πνευματικό οδηγό” ή για να ανακαλύψετε μια νέα θρησκεία, ένα νέο πιστεύω, ή μια νέα φιλοσοφία.

Υδροχόος

Ο φανατισμός ή η υπερβολική επιθυμία για αποκτήματα ίσως να μην βοηθήσουν και τόσο πολύ σήμερα. Ίσως να μην είστε σε θέση να δείτε την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τις φαινομενικές καταστάσεις και να πιστεύετε πως ο τρόπος που λειτουργείτε μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Τα γεγονότα όμως που θα ακολουθήσουν θα δείξουν το αντίθετο. Μην προκαλείτε τις καταστάσεις με την υπερβολική ματαιοδοξία σας. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις που να μην εξυπηρετούν μόνο εσάς αλλά και τους άλλους. Προσέξτε το τι λέτε ή το τι υπογράφετε.

Ιχθύες

Πολλά πράγματα ή αλήθειες γύρω από αυτά θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν σιγά-σιγά μέσα σας σήμερα. Μια καινούργια στάση και διάθεση απέναντι στις οικογενειακές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα καθορίσει πολλά πράγματα στο μέλλον για σας. Ένας καινούργιος τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων πιο αντικειμενικός θα είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας σας των τελευταίων ετών. Η επίγνωση των σημερινών προβλημάτων και η ικανότητά σας να εκπληρώνετε σωστά ορισμένα καθήκοντα θα σας αυξήσει την αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να πετύχετε τους στόχους σας ανεξάρτητα από τις συνθήκες της ημέρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα