Το Eteron στο STAR Forum 2024

Διαβάζεται σε 2'
Το Eteron στο STAR Forum 2024

H έρευνα του Eteron σε συνεργασία με την aboutpeople, όπως παρουσιάστηκε την Τρίτη στο STAR Forum.

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε η έρευνα που πραγματοποίησε το Eteron – Ινστιτούτο για την έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή, για λογαριασμό του STAR Κεντρικής Ελλάδας, με θέμα «Στάσεις και αντιλήψεις για το Δημογραφικό στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την about people και τα ευρήματα της παρουσιάστηκαν χθες, στην πρώτη μέρα εργασιών του STAR Forum.

Στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, όπου λαμβάνουν χώρα οι εργασίες του STAR Forum, η ομάδα του Eteron παρουσίασε την μεγάλη ποσοτική έρευνα, ενώ η επιστημονική ομάδα με την οποία συνεργάστηκε για την υλοποίηση της, ανέλυσε σε βάθος τα ευρήματα που αφορούν το Δημογραφικό στην Περιφέρεια.

Ειδικότερα στο πρώτο πάνελ του Eteron, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των βασικών ευρημάτων της έρευνας από τον διευθυντή της about people, Πέτρο Ιωαννίδη, και τον υπεύθυνο Επικοινωνίας του Eteron, Βασίλη Πανάγου.

Ακολούθησε το δεύτερο πάνελ, στο οποίο η ερευνητική ομάδα του Eteron, αποτελούμενη από τον Απόστολο Παπαδόπουλο, καθηγητή στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και διευθυντή του Ινστιτούτου Κοινωνικών Ερευνών του ΕΚΚΕ, και τον Μπαλτά Παύλο, δρ. δημογραφίας και ερευνητή του ΕΚΚΕ, ανέλυσε τα ευρήματα της έρευνας.

Στη συζήτηση συμμετείχε και διευθύντρια ερευνών του διαΝΕΟσις Φαίη Μακαντάση, ενώ τον συντονισμό της συζήτησης έκανε η συντονίστρια project του Eteron Αγγελική Κ. Καραγεώργου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα