Το NEWS 24/7 στον Άγιο Θωμά Λάρισας – Κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους, ανυπολόγιστες ζημιές

Το NEWS 24/7 στον Άγιο Θωμά Λάρισας – Κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους, ανυπολόγιστες ζημιές
Άγιος Θωμάς Λάρισας INTIME NEWS/ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στα πλημμυρισμένα σπίτια τους επιστρέφουν κάτοικοι στον Άγιο Θωμά Λάρισας. Όπως αποτυπώνεται και σε βίντεο του NEWS 24/7, οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες.

Στις κατεστραμμένες κατοικίες τους επιστρέφουν πολίτες των περιοχών της Λάρισας, με τις ζημιές, από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν ολόκληρη τη Θεσσαλία, να είναι ανυπολόγιστες.

Το NEWS 24/7 βρέθηκε στον Άγιο Θωμά Λάρισας, όπου δεκάδες σπίτια και επιχειρήσεις εξακολουθούν να βρίσκονται κάτω από τα λασπόνερα.

“Τη μάνα μου ίσα ίσα που προλάβαμε να τη βγάλουμεαναφέρει μία από τις ιδιοκτήτριες σπιτιών στην περιοχή, την οποία κατέγραψε η κάμερα του NEWS 24/7 μόλις μπαίνει στο σπίτι της, όπου το νερό τις προηγούμενες ημέρες είχε ξεπεράσει το ένα μέτρο.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, έχουν καταστραφεί τα πάντα, με τα λασπόνερα να βρίσκονται ακόμα και μέσα στο ψυγείο και τα ψηλότερα συρτάρια. “Έχουν αναποδογυριστεί όλα τα έπιπλα, λες και έγινε σεισμός”, αναφέρει.

Την ίδια στιγμή, στη Γιαννουλη Λάρισας, κάτοικοι μεταφέρονται το πρωί της Δευτέρας (11/9) με σκαπτικό μηχάνημα στα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους, προκειμένου να πάρουν κάποια προσωπικά τους αντικείμενα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα