Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Νεκρός 35χρονος σε εργοτάξιο

Διαβάζεται σε 2'
Εργοτάξιο (Φωτογραφία αρχείου)
Εργοτάξιο (Φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Ένας 35χρονος σκοτώθηκε σε εργοτάξιο όταν χτυπήθηκε από σκαφτικό μηχάνημα. Τι ερευνούν οι αρχές.

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (23/12) στο Ρέθυμνο, όταν ένας 35χρονος έχασε τη ζωή του μέσα στο εργοτάξιο ανάπλασης στην περιοχή Ατσιπόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NeaKriti.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Ατσιπόπουλου, όταν, άγνωστο πώς, ο άτυχος άνδρας χτυπήθηκε από σκαφτικό μηχάνημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος άνδρας ήταν από την Αθήνα και ήταν συγγενής της οικογένειας του αναδόχου.

Όπως αναφέρει στο τοπικό μέσο ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου Κώστας Νικολιδάκης, ο χειριστής του μηχανήματος (πιθανόν ενός μικρού εκσκαφέα) ίσως από λάθος χειρισμό να γύρισε το μηχάνημα απότομα σε λάθος κατεύθυνση, που στεκόταν ο 35χρονος, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό συμβάν δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Όπως σημειώνει ο κ. Νικολιδάκης δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν πρόκειται για εργατικό δυστύχημα, καθώς δεν έχει γίνει γνωστό αν ο νεκρός εργαζόταν στο εργοτάξιο ή βρισκόταν στην Κρήτη για να δει τους συγγενείς που βρίσκονταν στο εργοτάξιο και απλώς είχε περάσει από εκεί.

Η υπόθεση και η προανάκριση βρίσκονται σε εξέλιξη, ώστε να καταχωρηθεί ή όχι ως εργατικό δυστύχημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση, ο χειριστής συνελήφθη και καταθέτει για όσα συνέβησαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα