Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η απαγωγέας αφήνει τη 10χρονη Μαρκέλλα

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η απαγωγέας αφήνει τη 10χρονη Μαρκέλλα
Glomex

Στο φως της δημοσιότητας το βίντεο με τη μικρή Μαρκέλλα τη στιγμή που η απαγωγέας την αφήνει στο βενζινάδικο. Η γυναίκα ανακρίνεται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Βίντεο με τη μικρή Μαρκέλλα και την απαγωγέα της έφερε στο φως της δημοσιότητας το Open. Οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας δείχνουν την 10χρονη που εξαφανίστηκε για 2 ημέρες να τρέχει πίσω απο μία γυναίκα με μαυρα ρούχα, κουκούλα και μάσκα.

Και οι δύο βρίσκονται έξω απο το βενζινάδικο της οδού Θ. Σοφούλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Αφού η γυναίκα την εγκατέλειψε στο βενζινάδικο, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβιβάστηκε σε ταξί.

Στη συνέχεια φαίνεται η Μαρκέλλα να περιπλανιέται μόνη της, κρατώντας την τσάντα της και να πλησιάζει τον κύριο που ειδοποίησε τις αρχές.

Η γυναίκα εντοπίστηκε σήμερα στην Κατερίνη, προσήχθη στην Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης όπου ανακρίνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσαχθείσα αποπειράθηκε να μπερδέψει τις αρχές αφού πιθανό γνώριζε πως οι αστυνομικοί είχαν την εικόνα και την περιγραφή της, και προσπάθησε να αλλάξει την εμφάνισή της κουρεύοντας τα μαλλιά της.

Η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, Ελένη Ζαγγελίδου, εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τι κοκτέιλ ναρκωτικών δόθηκε στο παιδί, αλλά και τα προβλήματα που μπορεί να επιφέρουν σε ένα μικρό οργανισμό δέκα ετών.

Η 10χρονη είχε εξαφανιστεί την προηγούμενη Πέμπτη, ενώ επέστρεφε με συμμαθητή της από το σχολείο και εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Η αστυνομία διεξήγαγε έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας, την οποία αρχικά είχε υποδείξει ο μικρός μαθητής, ενώ στην συνέχεια υπέδειξε και η ίδια η Μαρκέλλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία γυναίκα από το στενό φιλικό περιβάλλον της οικογένειας και πρώην γειτόνισσα, που γνώριζε καλά το παιδί, γι’ αυτό και τα βλέμματα των Αρχών είναι συγκεντρωμένα και σε μέλη της οικογένειας για να μπορέσουν να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί και για ποιους λόγους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα