Βόλος: Μοναδικές εικόνες, αλλά και απρόοπτα στη βραδιά των φαναριών

Διαβάζεται σε 2'
Βόλος: Μοναδικές εικόνες, αλλά και απρόοπτα στη βραδιά των φαναριών
Φαναράκια στον ουρανό του Βόλου THENEWSPAPER.GR

Δεκάδες χιλιάδες βρέθηκαν στο Βόλο για την καθιερωμένη βραδιά των φαναριών στο λιμάνι της πόλης. Οι εντυπωσιακές εικόνες και το απρόοπτο με τα φαναράκια που έπεσαν σε σκάφος και προκάλεσαν φωτιά.

Ένας νυχτερινός ουρανός που φωτίστηκε από χιλιάδες αναμμένα φαναράκια ήταν ακόμη μία εκδήλωση για τις γιορτές των Χριστουγέννων στον Βόλο και χάρισε ανεπανάληπτες εικόνες στις χιλιάδες ανθρώπων που κατέκλυσαν την παραλία της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Η εκδήλωση ήταν η πολυαναμενόμενη, όπως και κάθε χρόνο, βραδιά των φαναριών που πλημμύρισαν με το φως τους τον σκοτεινό ουρανό μεταφέροντας το μήνυμα «ένα φως – μια ευχή», με στόχο την ενίσχυση ιδρυμάτων της ευρύτερης περιοχής του Βόλου.

Φαναράκια στον ουρανό του Βόλου THENEWSPAPER.GR

Ο κόσμος που βρέθηκε στην παραλία και συμμετείχε με άναμμα και την απελευθέρωση των φαναριών δημιουργώντας ένα καταπληκτικό θέαμα έστειλε με την συμβολική του πράξη το μήνυμα ότι υπάρχει αλληλεγγύη προς στα σημαντικά Ιδρύματα και στήριξη του σπουδαίου έργου τους.

Η εκδήλωση συνοδεύτηκε από συναυλία, που ξεσήκωσε κυρίως τους χιλιάδες νέους που συμμετείχαν στην ξεχωριστή βραδιά.

Φαναράκια στον ουρανό του Βόλου THENEWSPAPER.GR

Δεν έλειψαν ωστόσο και τα απρόοπτα στην όμορφη κατά τα άλλα βραδιά. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, κάποια από τα φαναράκια έπεσαν σε σκάφος που ήταν αγκυροβολημένο στην παραλία του Βόλου με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, αλλά και των ιδιοκτητών που με τη βοήθεια πυροσβεστήρων έσβησαν τη φωτιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα