Βοτανικός: Για ναρκωτικά και μικροκλοπές είχε απασχολήσει το θύμα των πυροβολισμών

Διαβάζεται σε 1'
Κάλυκας
INTIME

Ο 34χρονος δέχθηκε επίθεση από άγνωστους δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και πυροβόλησαν εναντίον του τρεις φορές με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στην κοιλιακή χώρα.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Γεννηματά» ο 34χρονος Αλβανός που έπεσε θύμα απόπειρας ανθρωποκτονίας τα ξημερώματα στην περιοχή του Βοτανικού.

Το θύμα καθώς βρισκόταν σε παρκάκι στην οδό Σιδηροκάστρου, δέχτηκε επίθεση από άγνωστους δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο και πυροβόλησαν τρεις φορές εναντίον του, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα.

Αμέσως μετά οι δράστες διέφυγαν από το σημείο και αιμόφυρτος όπως ήταν ο 34χρονος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του προς αναζήτηση βοήθειας, αντέχοντας να φτάσει μέχρι την συμβολή της Ιεράς Οδού με την οδό Σπύρου Πάτση.

Εκεί για καλή του τύχη περνούσε ένα περιπολικό της ΟΠΚΕ που το σταμάτησε και οι αστυνομικοί τους πρόσφεραν τις Πρώτες Βοήθειες και κάλεσε ασθενοφόρο.

Την έρευνα για το περιστατικό την έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που αναζητά βιντεοληπτικά υλικά από την γύρω περιοχή που εκτυλίχθηκε το περιστατικό.

Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές μόνο για μικροποσότητες ναρκωτικών και μικροκλοπές και μεταξύ άλλων εικάζεται ότι πιθανόν στο παρκάκι που έγινε η επίθεση να είχε δοθεί κάποιο ραντεβού για ναρκωτικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα