Βούλα: Διαρρήκτες χτύπησαν και κλείδωσαν ηλικιωμένο ζευγάρι στην αποθήκη

Διαβάζεται σε 1'
Ληστεία (φωτογραφία αρχείου)
Ληστεία (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Ηλικιωμένο ζευγάρι στη Βούλα έπεσε θύμα κλοπής. Διαρρήκτες εισέβαλλαν στο σπίτι τους και αφού τους χτύπησαν, τους κλείδωσαν στην αποθήκη και τους λήστεψαν.

Θύματα μίας άγριας ληστείας μέσα στο σπίτι τους, έπεσαν ένας 86χρονος και η 73χρονη σύζυγός του, επί της οδού Β. Παύλου, στην Βούλα.

Μισή ώρα μετά τη μία τα ξημερώματα, δύο άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο στην μονοκατοικία.

Στην συνέχεια, χτύπησαν στο κεφάλι και τους δύο ηλικιωμένους και τους έδεσαν με πλαστικά δεματικά, ενώ έκλεισαν την γυναίκα στην αποθήκη.

Από την οικία αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο με άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη ένα. Μετά την πράξη τους διέφυγαν με την λεία τους.

Όταν κατάφεραν να ελευθερωθούν οι ηλικιωμένοι κάλεσαν την Αστυνομία και ασθενοφόρο τους μετέφερε στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια και αναζητούνται βιντεοληπτικά υλικά από την γύρω περιοχή που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τις Αρχές στα ίχνη των δραστών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα