Βραυρώνα: Προφυλακιστέοι οι γονείς του νεκρού βρέφους

Διαβάζεται σε 2'
Μεταγωγή των γονιών του νεκρού βρέφους
Μεταγωγή των γονιών του νεκρού βρέφους INTIME NEWS

Οι γονείς του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στη Βραυρώνα επέμειναν κατά την απολογία τους στη θέση ότι είχε γεννηθεί νεκρό

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν και οι δυο γονείς οι οποίοι κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία του νεογέννητου παιδιού τους στη Βραυρώνα.

Οι δυο κατηγορούμενοι από το Νεπάλ, βρέθηκαν ενώπιον του τακτικού ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για το αδίκημα της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δυο επέμειναν ότι το βρέφος είχε γεννηθεί νεκρό και στη συνέχεια το μετέφεραν στη χωματερή όπου και εντοπίστηκε, ενώ δήλωσαν ότι σκόπευαν να κρατήσουν το μωρό.

Ειδικότερα, η μητέρα φέρεται να είπε ότι γέννησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου εργαζόταν, και στη συνέχεια λιποθύμησε. Όπως φαίνεται να υποστήριξε, όταν πλέον συνήλθε διαπίστωσε ότι το νεογνό δεν είχε σφυγμό, ούτε έκλαιγε ενώ όπως είπε ήταν μελανιασμένο, με αποτέλεσμα εκείνη να πανικοβληθεί και να αποφασίσει ότι μοναδική της λύση ήταν να το πετάξει.

«Συγγνώμη που το έκανα, λυπήθηκα πολύ», φέρεται να είπε στη δικαστική λειτουργό δηλώνοντας μετανιωμένη. Η 24χρονο φέρεται σε να δήλωσε μητέρα ακόμα ενός ανήλικου παιδιού το οποίο βρίσκεται στο Νεπάλ και μεγαλώνει με τους παππούδες του,

Από την πλευρά του, ο πατέρας κατά πληροφορίες, δήλωσε πως δεν ήταν παρών τη στιγμή της γέννας. Μάλιστα αντίθετα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, στην απολογία του φαίνεται πως είπε πως δεν γνώριζε το περιεχόμενο της σακούλες που έχει καταγράφει να πετάει στα σκουπίδια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα