Χαϊδάρι: Ελεύθερος ο 22χρονος που συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής ανήλικης

Διαβάζεται σε 2'
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ EUROKINISSI

Αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του ο 22χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 16χρονης, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος με δύο περιοριστικούς όρους

Ελεύθερος με την επιβολή δύο περιοριστικών όρων αφέθηκε ο 22χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής μιας 16χρονης κοπέλας τα ξημερώματα της Κυριακής (3/3) στο Χαϊδάρι.

Ο κατηγορούμενος βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή υποστηρίζοντας κατά την απολογία του ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Στη συνέχεια, του επιβλήθηκαν οι όροι της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης να πλησιάζει στην περιοχή όπου κατοικεί η 16χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος είπε στο δικαστικό λειτουργό ότι πλησίασε την κοπέλα προκειμένου να ζητήσει την βοήθεια της γιατί είχε χαθεί. Ο ίδιος δήλωσε κάτοικος Ελευσίνας, υποστηρίζοντας πως είχε χαθεί στα στενά του Χαϊδαρίου μετά από βραδινή έξοδο που είχε με φίλους.

«Δεν έχω καμία σχέση με όσα με κατηγορούν. Όλα συνέβησαν στις 06.30 τα ξημερώματα, όταν με το αμάξι προσπαθούσα να βρω τον κεντρικό δρόμο και να γυρίσω στο σπίτι μου. Ρώτησα τη 16χρονη για να μου δείξει το δρόμο και αυτή το παρεξήγησε και με έβρισε χυδαία. Για αυτό και της έριξα ένα χαστούκι, κάτι που μετανιώνω. Όμως δεν έχω καμία σχέση με όσα μου καταλογίζουν» φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, στην απολογία του κατά τις ίδιες πηγές, επικαλείται την ιατροδικαστική έκθεση, η οποία -σύμφωνα με τον κατηγορούμενο- κάνει λόγο για «μικροεκδορές» και «ασήμαντη σωματική βλάβη». Κατά τις ίδιες πηγές, η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για “μικροεκδορά” και “ασήμαντη σωματική βλάβη δια θλώντος αμβλέος οργάνου”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα