Χαλκίδα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονία του 43χρονου

Διαβάζεται σε 4'
Βίντεο ντοκουμέντο - Δολοφονία στη Χαλκίδα
Βίντεο ντοκουμέντο - Δολοφονία στη Χαλκίδα Glomex/MEGA

Νέα πλάνα από τις στιγμές αμέσως μετά τη δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα. Ανοίγουν τα κινητά τηλέφωνο του θύματος και της 39χρονης.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας, και όχι μόνο, από τη δολοφονία ενός 43χρονου άνδρα από μια 39χρονη γυναίκα το πρωί του Σαββάτου (20/01), στη μέση του δρόμου στο κέντρο της πόλης.

Η 39χρονη γυναίκα επιτέθηκε στον 43χρονο, την στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητό του και τον μαχαίρωσε απανωτές φορές με αποτέλεσμα τον θάνατό του. Το περιστατικό έγινε έξω από το σπίτι του θύματος, την στιγμή που αποχωρούσε για την εργασία του.

Η δολοφονία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του 43χρονου, η οποία είδε τον φόνο από το μπαλκόνι της οικίας του ζευγαριού.

Ο 43χρονος επιχείρησε να διαφύγει, η 39χρονη όμως συνέχιζε να τον μαχαιρώνει μέχρι που τον σκότωσε. Βρέθηκε νεκρός με το μαχαίρι καρφωμένο στην αριστερή του ωμοπλάτη.

Χαλκίδα: Βίντεο με τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονία

Σε νέο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο “φως” το MEGA καταγράφονται τα πρώτα λεπτά μετά από τη δολοφονία του 43χρονου, τη στιγμή που καταφθάνουν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Βρίσκουν τον 43χρονο πεσμένο σε εμβρυακή στάση, έχοντας καρφωμένο το μαχαίρι στην πλάτη.

Την ίδια στιγμή, η 39χρονη παραμένει στο σημείο. Οι αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες, ενώ τα ρούχα της ήταν γεμάτα με αίματα.

Δείτε από το 4ο λεπτό και μετά:

Χαλκίδα: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία

Στο μεταξύ, βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει τον άτυχο άντρα να βγαίνει από την πολυκατοικία του σπιτιού του στην Χαλκίδα, το πρωί του Σαββάτου (20/01).

Λίγα μόλις λεπτά αργότερα δέχτηκε τη φονική επίθεση από τα χέρια της 39χρονης, η οποία, κάτω από συνθήκες που εξετάζει η αστυνομία, τον μαχαίρωσε με μανία στο στήθος.

“Δεν υπήρχε ερωτική σχέση θύτη – θύματος” λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί πώς έγινε το έγκλημα, ποια ήταν τα κίνητρα, αλλά και ποια ήταν η ακριβής σχέση του θύματος με την 39χρονη, η οποία ειναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Θύμα και δράστρια γνωρίζονταν από παλιά, με τις πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας του 43χρονου, να αναφέρουν πως η 39χρονη φέρεται να παρενοχλούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα το θύμα.

Μάλιστα, ο 43χρονος και η σύζυγός του, που ήταν ενήμερη για τα περιστατικά όχλησης, σκέφτονταν να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα κατά της 39χρονης.

«Από το τέλος του 2021 αρχές 2022 το θύμα είχε έρθει στο γραφείο μου εν γνώσει της συζύγου του και εν γνώσει και του συζύγου της δράστιδος ζητώντας να λάβουμε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της για να σταματήσει να τον παρενοχλεί», ανέφερε ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Ο κ. Τάρτης, απέρριψε τις πληροφορίες περί ερωτικού δεσμού μεταξύ της 39χρονης και του 43χρονου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «το σίγουρο είναι ένα, ότι δεν υπήρχε ερωτική σχέση θύτη – θύματος».

“Δεν περίμενα ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο” λέει η σύζυγος του θύματος

Η 39χρονη, που κρατείται στην Ασφάλεια Χαλκίδας, φαίνεται χαμένη, με τους αστυνομικούς να μην μπορούν μέχρι στιγμής να επικοινωνήσουν μαζί της. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

«Έχει ρωτήσει μόνο για τα παιδιά της πώς είναι και έχει δει τον σύζυγό της, τίποτα άλλο», είπε ο Θέμης Κονσιλίδης, δικηγόρος της 39χρονης.

Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε για να καταθέσει και η σύζυγος του 43χρονου, αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας, η οποία παραμένει σε σοκ.

«Είμαι συντετριμμένη. Ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου, δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο», φέρεται να δήλωσε η σύζυγος του 43χρονου.

Η 39χρονη δεν έχει ομολογήσει τίποτα για την πράξη της, με τους αστυνομικούς να αναφέρουν πως δεν βρίσκεται σε θέση να καταθέσει. Η δράστις θα οδηγηθεί αύριο, Κυριακή (21/01), στις 10:30 στα δικαστήρια, ενώ αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Ανοίγουν τα κινητά τηλέφωνο του θύματος και της 39χρονης

Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα του 43χρονου θύματος και της 39χρονης, προκειμένου να εντοπιστεί το κίνητρο της δολοφονίας.

Μέσω των κινητών τηλεφώνων οι Αρχές θα μπορέσουν να δουν τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει ο 43χρονος με την 39χρονη, τι κλήσεις υπήρχαν μεταξύ τους, αλλά και να διαπιστωθεί εάν όντως το θύμα δεχόταν απειλές από την 39χρονη.

Σημειώνεται πως αύριο θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 43χρονου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα