Χαλκίδα: Συνελήφθησαν δύο 15χρονοι για πορνογραφία ανηλίκων σε βάρος συμμαθήτριάς τους

Διαβάζεται σε 1'
Θύμα διακίνησης πορνογραφκού υλικού
Θύμα διακίνησης πορνογραφκού υλικού ISTOCK

Οι ανήλικοι είχαν επεξεργαστεί φωτογραφία της 15χρονης συμμαθήτριάς τους, εμφανίζοντάς την σε γενετήσια πράξη και την είχαν “ανεβάσει” στο Instagram. Συνελήφθησαν και οι γονείς τους.

Στον δημόσιο εξευτελισμό μίας 15χρονης μαθήτριας προχώρησαν δύο συμμαθητές της, της Γ’ Τάξης Γυμνασίου, στη Χαλκίδα.

Πρωινές ώρες χθες, Παρασκευή (16/02), η ανήλικη μαζί με την μητέρα της, πήγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και κατήγγειλαν ότι, όπως ενημερώθηκε το θύμα από συμμαθητή της, άγνωστοι είχαν επεξεργαστεί φωτογραφία της από εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και την εμφάνιζαν ψευδώς σε γενετήσια πράξη.

Η συγκεκριμένη επεξεργασμένη φωτογραφία αναρτήθηκε αρχικά σε κλειστή ομάδα των τεσσάρων ατόμων στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης «Instagram» και εν συνεχεία μεταφορτώθηκε σε άλλη κλειστή ομάδα των 20 ατόμων, στην ίδια εφαρμογή.

Η 15χρονη υπέδειξε ως δράστες της εν λόγω πράξης τους δύο συμμαθητές της, που σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για: Πορνογραφία ανηλίκων, Συκοφαντική δυσφήμηση και για την Νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και για τους γονείς τους για Παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα